Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 21:01
w sumie racja....... w takim razie ....STARA KOBIETA i po strachu problem gwałcenia rozwiazany
a tak powaznie im dłuzej bedziesz sie decydowała, wzbraniała i zastanawiała jak to bedzie ...tym potem ( bo to ze juz to widac ) bedzie Ci cieżej idz na spontana..umow sie na wizyte ..przyjdz tak prawie na czas i wparuj do srodka...nie bedzie juz odwrotu a jak bedziesz miała juz to za soba to potem bedzie Ci łatwiej juz
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 21:05
hmmmmm to ja widze tylko 1 wyjscie.....
Cerratka MUSISZ ZACIĄŻYĆ pogon no tam tego swojego Radka.... co on sobie mysli..niech Cie wesprze.....w sumie w tej sytuacji nie ma wyjscia sama nie dasz rady...
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 272 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-11, 10:07
Nikt nie mówił,że będzie w życiu łatwo.
Chcemy być zdrowe to musimy chodzić do lekarza.
Zaniedbania mogą prowadzić do naprawdę przykrych konsekwencji i zapewne żadna z nas nie chce usłyszeć od przyszłego męża, że nie będziemy mieli dziecka bo ty coś tam ze strachu czy lenistwa zaniedbałaś.
Najlepsza jest wizyta u mojego ginekologa.
Aby się do niego dostać należy przyjść pod przychodznię najlepiej o godz. 5.30 - 6.00 rano.Czekać do 7.00 aż otworzą przychodnię.Czekać do 7.45 aż przyjdzie pielęgniarka i z krzywą miną oraz pretensją na twarzy ,że wgóle chcemy się przebadać, zarejestruje nas ( limit pacjentów to ok. 13 osób dziennie).
Najlepij wziąć na ten dzień urlop bo może się okazać,że są panie które stoją pod przychodnią od 5.00 albo wcześniej i zostaniemy przyjęte po południu.
Nawet jak jesteśmy pierwsze, to i tak urlop trzeba wziąć bo do pracy mam tak dalego,że byłabym tam na 10.00.
Wkurza mnie to,bo wszyscy mówią,że polacy nie dbają o siebie a co kurna ma zrobić pracująca kobieta?
W soboty lekarz specjalista rzaden nie przyjmuje.
A pracę tak późno kończymy,że już nie przyjmuje
Ale ......................niestety to życie
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum