Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 367 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-21, 13:49
no i najwazniejsze,ze dobrze zostalas "potraktowana" ze tak powiem i nie masz teraz jakiegos urazu,bo gdyby podczas pierwszej wizyty cos bylo nie tak to pozniej moglabys miec opory przed kazda wizyta, wiec to 150zl mozna chyba nazwac dobra inwestycja
ja ostatnio za badanie razem z cytologia placilam 70zl
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-06, 18:45
ktos porównał ginekologa do dentysty . po stokroć wole dentyste . teraz chodze co mieciąc bo troszke gryzaczki zanidbałam i bardzo lubie , pani doktor bardzo miła , znieczulenie mam, co chwile pyta czy jest ok. au ginekologa byłam dwa razy u kobiety i u faceta i za każdym razem dostawała opieprz ze sie spinam i dlatego boli, i troche krzyczałam.
jest bardzo nieprzyjemne, do tej pory jak mam wizyte, to chodze cały dzień "do tyłu". Mimo tego, że teraz chodzę bardzo często, to jeszcze się nie przyzwyczaiłam. Kiedyś myślałam, że nigdy do faceta, ale oni są lepszymi specjalistami. Mnie nigdy badanie nie bolało.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 44 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-06, 21:31
malutka-iwona napisał/a:
[Kiedyś myślałam, że nigdy do faceta, ale oni są lepszymi specjalistami. Mnie nigdy badanie nie bolało.
ja się zgadzam absolutnie, nigdy nie zamienię mężczyzny ginekologa na kobietę.
ja nie wspominam źle swojej pierwszej wizyty, chociaż nie jest też coś specjalnie fantastycznego. Lubię też swojego gnekologa i zawsze jak jeżdżę do Polski wybieram się do Niego na badanie, ufam mu w 100 %.
a ja chodzę do pani ginekolog do przychodni.
bardzo miła jest.
badania czasami trochę bolesne jak się troszeczkę spinam.
ale jeszcze nigdy na mnie nie nakrzyczała.
niewielu jest takich lekarzy w publicznej przychodni.
pierwsza wizyta też super.
nie bałam sie iść.
po prostu zapisałam sie na wizytę i poszłam.
jakaś bezstresowa jestem
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 47 dni temu Posty: 40
Profil: Imię: na literkę M :)
Wzrost: 170
Włosy: Brąz
Stan: Wolna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-09-24, 20:39
Ja swoją pierwszą wizytę u ginekologa nie wspominam niestety miło! Byłam u kobiety która nie dość, że była nie miła to jeszcze mało delikatna! Minęło wiele czasu zanim znowu wybrałam się do lekarza ale tym razem za namową mamy do faceta i teraz zdecydowanie wolę ginekologa faceta!
Odnośnie tego tematu czy któraś z dziewczyn mieszkających na Śląsku zna dobrego ginekologa? Najlepiej by był z Sosnowca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum