Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-06, 09:47
Shamatu napisał/a:
Normalne, ze sie kieckę zakłada..wygodniej i bez stresu.. ja zawsze mam kiecę, zakrywa porządnie i można dojść do fotela
ja zakładam czasami długi swetr ( do kolan).
Kiedyś jak chorowałam to wizyty były tak częste,że już nawet o tym nie myślałam co założyć tylko o tym, czy jestem już zdrowa.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Ja tam nie mam z tym problemu mam blisko parawan kolo samolotu i daleko nie musze paradowac ale ogolnie on tyle bab widzial,ze nawet nie zwraca na to uwagi
Ale raz sie tylko zawstydzilam mialam lniane spodnie jak bylam w ciazy i bylo tak goraco ze sie bardzo spocilam i zdejmujac spodnie mialam cale nogi,pupe,uda w takich pypciach czarnych jak polozylam sie na samolot to mowie do lekarza,ojej ale sie spocilam i teraz jestem obrana heheheh a doktor w smiech
Moja pierwsza wizyta była nieprzyjemna. Kobieta która mnie badała nie była ani miła ani delikatna.
Teraz chodzę prywatnie do takiego sympatycznego starszego dziadziusia Ani badanie ani usg nie jest dla mnie krępujące.
Zdecydowanie wole ginekologa od dentysty!
Jakby nie patrzeć u dentysty też sie rozwiera otwór tyle że gębowy
A tak poważnie to u gina przyrządy do badań nie wydają takich przeraźliwych dźwięków jak u dentysty np. podczas borowania! brrrrrrrrr
Nie uwierzycie ale wczoraj była moja pierwsza wizyta u ginekologa Tak tak mam 24 lata a dopiero teraz się wybrałam .
Pierwsze co jak weszłam do Pani doktor mowie; wstyd się przyznać ale jestem pierwszy raz
Pani była bardzo miło najpierw mnie wypytyała o kilka rzeczy później zrobiła badania usg , cytologie i po wszystkim Wypisałam recepty...... a na koniec zapytał czy mam skonczone 18 lat hahahaha jak jej powiedziałam ze mam 24 to nie mogła uwierzyć myślała że jestem licealistką
Wykryła mi jakieś zakażenie drożdżakami i dała tabletki i maści i globulki i nawet dla mojego chłoptasia też 4 tableteczki Już się burzył aby je brać ale nie ma wyjścia
Teraz śmieje się sama z siebie czemu tyle z tym zwlekałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum