Wysłany: 2007-11-25, 21:54 Pierwszy raz po porodzie
Jestem juz miesiac po porodzie i zastanawiam sie kiedy sie odwaze na jakis sexik dzisiaj moj M cos tam do mnie zarywal w sumie bardzo mi sie chcialo ale mialam taka opore i potem zastanawialam sie kiedy jest wlasciwy moment.
Kiedy spalyscie ze swoimi partnerami i bylo tak samo lepiej gorzej
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-25, 22:02
ja jeszcze nie rodziłam ...ale z tego co sie naczytałam i sie orientuje to wszystko zalezy głównie od CIebie mozesz zaczac wspołzyc kiedy tylko poczujesz sie gotowa nooo oczywiscie nie "od razu" po porodzie bo trza zaczekac az sie tam wszystko zagoi :Pale miesiac to juz chyba dosc długo jesli jednak nie jestes pewna lub sie boisz to albo odczekaj jeszcze troszke, albo popros go by był wyjątkowo delikatny i zróbcie to dłuuuuuuugo i namiętnie
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 318 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-11-25, 23:26
my to zaczeliśmy już jakieś trzy tygodnie po porodzie ale ja wyjątkowo "gładko" przeszłam poród, no i niewiele mnie nacięto, szybciutko się goiło. Byłam już bardzo wyposzczona . Pamiętam, że było ok. Tak właściwie to chyba powinno się odczekać do końca połogu(6 tygodni), ale myślę, że to indywidualna sprawa, mąż na pewno będzie wyrozumiały i wrazie czego możecie zawsze poprzestac na pieszczotach powodzenia
Informacje: Dołączył: 230 dni temu Posty: 48 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172
Włosy: ciemny blond
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-11-26, 11:22
JA TEZ JESZCZE NIE RODZILAM ALE MYSLE ZE SKOSULTOWALABYM SIE Z GINEKOLOGIEM I ZAPYTALA O ZDANIE LUB POCZEKALA ZA SKONCZY SIE OKRES POLOGU-to dla zdrowia, a emocjonalnie to sama powinnas zdecydowac czy juz chcesz...pozdrawiam goraco
_________________ słowa niewypowiedziane
niesie w milczeniu czas
boli mnie , że nasza miłość
napotyka na przeszkód las
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum