Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-02, 19:59 pierwszy dzien szkoly
Mam jeszcze miesiąc do szkoły ale coraz czesciej zastanawiam sie w co ubiore sie na rozpoczecie roku szkolnego zwlaszcza ze to juz studia...
macie moze jakies pomysly na orginalne zestawy ?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-09-02, 22:17
a moze cos takiego by pasowalo do siebie? taka biala bluzka i krawat:
a taka spodniczka?
mam jeszcze troche czasu, ale... chucham na zimne
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-09-02, 22:29
narazie sobie patrze na allegro xD pozniej bede buszowala wsrod sklepowych półek
Ja już mam jutro, więc z mojego buszowania to nic nie wyjdzie. Ale Ty naprawdę masz jeszcze mnóstwo czasu -więc na 100% jestem pewna, że będziesz wyglądać oszałamiająco
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 620 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-02, 22:51
Anija, nie mam takich zestawów,a to dlatego, że rozpoczęcie roku na studiach nie wygląda tak jak w szkole zazwyczaj połowa studentów albo i więcej w ogóle nie przychodzi no i nie ma tam jakiegoś ubioru wymaganego - czyli ubierasz się tak jak chcesz a jako że będzie to Twój pierwszy dzień wśród nowych ludzi, to ubierz się ładnie, ale też nie "na galowo" - to będzie wyglądało wręcz głupio. Spódnica, którą wkleiłaś a do tego radziłabym szpileczki i jakaś fajniejsza bluzeczka (np czerwona dla kontrastu) czy sweterek
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-02, 23:01
zgadzam sie z Kociakiem nawet na egzaminy poprawkowe zadko kto przychodzi na galowo, na studiach jesli sie ktos tak ubierze to najczesciej tylko za 1 razem bo potem juz wie ze niepotrzebnie dobrze wygladac elegancko ale mozna po swojemu zreszta jakies 50% to przychodzi i na rozpoczecie i na egzaminy normalnie czyli tak jak na codzien
Wysłany: 2007-09-03, 08:08
Cytat:
Ale ta spódniczka, którą wkleiłaś..mmm....
no wlasnie mi tez bardzo sie podoba
dzieki dziewczynki za pomoc xD jeszcze troche czasu jest, ale wlasnie chcialam sie dowiedziec jak to jest z tym "strojem galowym" na studiach
spódniczka zajefajna na górę coą bardziej na luzie - kolorowy jakiś fatałaszek z dekoldem studia Aniu to już nie ogólniak, dyrektor nie będzie spoglądał z groźną miną, czy czasem nie masz za krótkiej spódnicy lub zbyt wydekoltowanej bluzki
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 353 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-09-03, 13:04
a ja już dzis rozpoczełam rok szkolny (chodzę do policealnego studium- kierunek technika dentystyczna)- komu ząbki he he. ubrałam sie w mega waskie dzinsiki- rurki i tzw. longshirt, czarny z dużym dekolcikiem- mój mężuś . to już mój ostatni semestr taka ta szkoła fajna. Uważam, że rozpoczecie roku nie jest aż tak ważnym wydarzeniem zeby szaleć z elegancją, co innego jakiś egzamin, a tak to najlepiej założyć to w czym czujesz się najlepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum