Informacje: Dołączyła 336 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-01-10, 12:08
Moja pierwsza "poważna" wypłata wpłynęła mi w poniedziałek, sporą jej część przeznaczyłam na mieszkanie. A reszta będzie mi potrzebna żeby się utrzymać. Więc nie zaszaleje.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 194 dni temu Posty: 167 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-26, 23:30
Tej pierwszej nie pamiętam, bo pracowałam jako hostessa już od 16 roku życia, ale za pierszą wypłatę z prawdziwej pracy, na cały etat, kupiłam pierścionek z żoltego i białego złota, w kształcie delfinków (oczka z rubinów) chciałam mieć fajną pamiątkę z tej pracy, ale teraz już go nie noszę bo średnio mi sie podoba.....
Ja swoje pierwsze zarobione kupiłam sobie takie pomarańczowe rażące spodenki ( w podstawówce. A pierwszą prawdziwą wypłatę to nie pamiętam, pewnie nie myślałam o tym nawet
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 156 dni temu Posty: 4425 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-27, 08:07
ja za pierwsze moje zarobione ciezko pieniadze rowniez w podstawowce kupilam sobie takie jasno zielone adidasy pamietem ze one byly wtedy baaardzo modne i bardzo chcialam je miec
bylam z siebie bardzo dumna, mama z reszta tez
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 157 dni temu Posty: 1796 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: L.
Wysłany: 2008-08-27, 09:12
Ja po raz pierwszy zarobiłam kasę mając jakieś 16 lat.
W wakacje, przez cały lipiec sprzedawałam pocztówki w Gdyni na Skwerze
Zarabiałam na sierpień, bo wyjeżdżałam ze znajomymi (harcerzami) na "białą służbę".
Nie wiem czy ktoś wie o co chodzi - jechaliśmy z papieżem JPII na pielgrzymkę na Litwę, Łotwę i Estonię jako pomoc medyczna.
Udzielaliśmy pierwszej pomocy ludziom, którzy godzinami stali na mszach itd...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 137 dni temu Posty: 1163
Profil: Włosy: randomowy)
Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-08-27, 14:26
Mialam na mysli "prawdziwa" wyplate. Jakies drobne sumy juz zarabialam, na jagodach czy cos. Ale nawet nie amietam na co wydawalam. Kiedys bardzo oszczedna bylam.. Kiedys
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-27, 20:10
takie prawdziwej wypłaty jeszcze nie dostała a takie drobne z dorabiania sobie np. pomocy na przyjęciach od razu wydawałam nim je dostałam to już miałam zaplanowane na co pójdą
za pierwszą wypłatę kupiłam sobie perfumik orginalny
uzywałam go tylko na specjalne okazje bo mi szkoda było (78zł kosztował)
ale byłam bardzo zadowolona z tego zapachu
nawet do dziś mi buteleczka została
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Dołączyła 25 dni temu Posty: 74 Skąd: południowa Polska
Profil: Imię: Aga
Wzrost: trochę ponad 170 cm
Włosy: od czarnych po rude:)
Stan: zakochana...
Wysłany: 2008-08-28, 13:18
pierwsze pieniądze jakie dostałam to nie była wypłata, ale ciężko wywalczone stypendium w 2 klasie gimn poszło na buty, jakąś kurteczkę i inne pierdołki
a pierwsza wypłata... trzeba było czesne na uczelni opłacić... no i na wyjazd wakacjyny coś zostało ->też do pracy, ale kasa poszła na małe przyjemności typu na imprezy, jakiś alkohol i papieroski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum