Moj pan zostawił mnie bo.."byłam za święta tj. sprzątałam,gotowałam,prałam" i "był pewnien że nigdy go nie zdradzę a taka osoba w/g niego jest nudna".
Zostawił mnie dla takiej co trzech kochanków jednocześnie miała i jego też zdradzała ale był tym zachwycony bo.........."mógł czuć się niepewnie i walczyć o nią"
co za idiota... hehe takiego to ja jeszcze nie znałam... jakiego faceta kręci kobieta która go zdradza..?? beznadziejny przypadek
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 324 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-18, 13:42
Niestety dziewczyny tak było.
To zachwiało moim systemem wartości. TO0był mój pierwszy chłopak, pierwsza miłość.Nic wtedy z tego nie rozumiałam.
Z tamtą dziewczyną był 5 lat.
Odszedł, gdy zaczęła go zdradzać na jego oczach.Ponoć "miarka się przebrała".
Ależ przecież tego właśnie chciał
Trafiłam na wiele trudnych "przypadków.
Inny odszedł bo................mama mu kazała Była fanatyczką astrologii.Sprawdziła,że jestesmy niedoprani jako znaki zodiaku i tak mu dziurę w brzuchu wierciła,że odszedł.Inny miał narzeczoną ( mieszkała w innym województwie więc sie nie połapałam), inny z kolei bo niby nie ta "chemia" że niby biust mam za mały jak na jego wymagania itp.
Dlatego miłe koleżanki uważajcie na panów i doceniajcie tych normalnych których macie.BO ja albo miałam nienormalnych albo sama mam coś z głową.
Informacje: Dołączyła 327 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-10-18, 22:35
Dorotko, nawet tak nie myśl o sobie. Jesteś naopewno cudowną osobą, to z tymi facetami jest coś nie tak. Jak może przeszkadzać za mały biust, albo w ogóle co to za koleś, że lubi byc zdradzany.
Myślę, że jeszcze trafisz na tego właściwego i wtedy zapytasz czy z twoja głową wszystko ok czy tylko cos zjadłaś, bo... czujesz motylko w brzuchu. Z całego serducha Ci tego życzę
Odszedł, gdy zaczęła go zdradzać na jego oczach.Ponoć "miarka się przebrała
hehe.. no i przeciez tego potrzebował?? kręciło go to.,.?? hehe.. dla mnie tez takie laski sa puste.. jak można zdradzac faceta i to jeszcze na jego oczach??
Dorotea napisał/a:
Inny odszedł bo................mama mu kazała
widocznie ten chłopak nie był ciebie wart.. jak mógł odejśc tylko dlatego że mamusia mu kazała.. ile on miał lat?? 15??
Dorotea napisał/a:
że niby biust mam za mały jak na jego wymagania itp.
ja pierdykam.. jak można rzucic laske tylko dlatego że ma za mały biust.. idiota..
nie martw się... ułoży cię się...;*
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 324 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-25, 10:31
oOmikuniaOo napisał/a:
ja pierdykam.. jak można rzucic laske tylko dlatego że ma za mały biust.. idiota..
nie martw się... ułoży cię się...;*
to był pewno pretekst.
Mojemu obecnemu mały biust nie przeszkadza
martula napisał/a:
Myślę, że jeszcze trafisz na tego właściwego i wtedy zapytasz czy z twoja głową wszystko ok czy tylko cos zjadłaś, bo... czujesz motylko w brzuchu. Z całego serducha Ci tego życzę
Martulo dziękuję Ci kochana.
Już kogoś spotkałam rok temu.Motyle fruwają nadal a co do reszty panów, to czy ja wogóle z nimi byłam???Chyba mi się tylko przyśnili
Już się nie liczą.Wykasowani
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Dorotko dobrze że znalazłas tego odpowiedniego.... kurcze ludzie którzy się kochaja akceptuja się takimi jakmi są... i to jest miłość...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum