Alex1511, bo 2 tygodnie po przebiciu idzie sie na wymiane kolczyka, zawsze daja wiekszy, bo jezyk puchnie.
Idziesz i wymieniasz na mniejszy, ale fakt, czasami czlowiek nie moze sie przyzwyczaic, ja teraz jak go nie mam, np.sciagne na wizyte u stomatologa, to czuje sie jak bym nie miala jakiejs czesci garderoby ; )
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 427 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-01-16, 13:01
Alex1511
Nie ma się co stresować..sprawa gojenia się to sprawa indywidualna..Jak będzie ok to idź do studia i dobierz kolca. Pewnie wiesz jaki masz teraz pręcik-jego długość-i kup krótszy. Nawet mm lub dwa robią różnicę. Tylko nie może być za krótki
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 462 dni temu Posty: 546 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-26, 16:19
Ja mam w uszkach po jednaj dziurce (kiedyś miałam więcej, ale mi zarosło i mam zamiar zrobić sobie w lewym jeszcze jedną czyli w sumie dwie i w prawym ze 3 )
Do tego mam kolczyk w jezorku i w niedalekiej przyszłości dorobie sobie w pępuszku i zastanawiam się nad nosem... Taką małą błyszczącą kropeczkę... hmmm
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 575 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-01-26, 18:02
impresja napisał/a:
Taką małą błyszczącą kropeczkę... hmmm
mnie właśnie takie malutkie kropeczki też się podobają są superowe
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 00:19
mi moja dziurka w nosku znowu zarosła od nienoszenia ale ostatnio znalazłam u jubilera własnie takie fajowe drobniutkie kropeczki i sie napaliłam znowu wczesniej miałam malutkiego pajaczka ale był i tak za duzy teraz chce własnie taki przeźroczysty lub niebieski kamyk/cyrkonie nie lubie takich kolczykow na pol nosa
znalazłam u jubilera własnie takie fajowe drobniutkie kropeczki i sie napaliłam znowu
One zapewne sa bez haka, i mają kulke od strony wewnetrznej nosa,i sa srebrne, jakos nie polecam, jesli znow chcesz przebijac nochala : ). Lepiej nosic stal, a pozniej ew.jak sie dokladnie zagoi to eksperymentowac z innym tworzywem
madzia88, nie kupuj na allegro jakiegos shitu, tylko idz do percingera pokaz mu to i kup porzadny kolczyk : )
Nie, ja nie mam w nosie, mialam kiedys tam, mam kolo dolnej wargi.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 458 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 11:57
Ananas napisał/a:
madzia88, nie kupuj na allegro jakiegos shitu, tylko idz do percingera pokaz mu to i kup porzadny kolczyk : )
kurcze a wydaja sie takie fajne i dobre te kolczyki szkoda ze teraz sie dowiedzialam bo zamowiam sobie i siostrze kolczyk do pepka zaraz wrzuce zdjecie tylko skopiuje
Ananas napisał/a:
Nie, ja nie mam w nosie, mialam kiedys tam, mam kolo dolnej wargi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum