Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 14:39
co do przebijania w miejscach intymnych to lepiej samemu nie próbowac...te miejsca sa najbardziej unerwione i jak cos pójdzie nie tak to moze skonczyc sie brakiem jakiejkolwiek przyjemnosci i czucia na stałe ...
kolczyk w sutku i okolicy łechtaczki ( a nie w ) lub warg sromowych zwiekszają doznania poniewaz stale pobudzaja podczas noszenia a podraznianie i poruszanie nimi to juz podobno zupełny odlot zanim jednak sie któras zdecyduje na cos takiego niech najpierw zafunduje sobie takie "klipsy"( tu akurat jest tylko jeden wymyslny i duuuzy na łechtaczkę i kilka na sutki : http://babskiswiat.net/bizuteria-vt636,30.htm ) po 1 bedzie wiedziała jak to jest z kolczykiem a po 2 jesli jej sie nie spodoba to oszczedzi sobie przekłówania
co do uciechy partnera facetom niewiele trzeba a takie kolczyki jarają wiekszosc z nich
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 16:16
miejsca intymnego też bym nie przekłuła, bo :
1. po kiego?
2. wejść do studia rozkraczyć się i powiedzieć "PRZEBIJAJ"
3. wcale mnie to nie kręci i nie wiem czy w ogóle by kręciło partnera...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 334 dni temu Posty: 25 Skąd: Bielsko-Biała
Profil:
Wysłany: 2007-12-27, 15:19
ja mam obecnie 3 kolczyki w uszach... kiedyś skusiłam się na kolczyk w pępku - nie powiem ładnie wyglądał ale niestety dziurka nie chciała się zagoić i musialam z niego zrezygnować... na szczęście już nic nie widać
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 325 dni temu Posty: 80 Skąd: z daleka:P
Profil: Włosy: ciemne blond
Partner: co tydzien inny:P
Wysłany: 2008-01-14, 14:43
ja mam po jednym kolczyku w uszach... i w pepku;) przebijała mi kolezanka, bolało owszem bo bez znieczulenia ale to moze bardziej bolalo mnie ze strachu hehe:-P pamietam jak zaciskałam w zębach chusteczki higieniczne i o malo nie zemdlałam... ale efekt super;-)
a co do mniejsc intymnych... nie podobaja mi sie na kims i na sobie tez pewnie by mi sie nie podobało
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 374 dni temu Posty: 2211 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-01-14, 18:51
ja też mam przebity pępek i jestem z tego bardzo zadowolona. jedyny minus to taki że musiałam przebijać dwa razy, bo "pan specjalista" z salonu piercingu przebił krzywo za pierwszym razem i żem musiała iść na poprawke. za pierwszym razem nie bolało wcale ale za drugim już tak
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 508 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-01-15, 17:39
Alex1511 napisał/a:
miesiacach doszlam do wniosku ze popelnilam blad i wyjelam kolczyka
Dlaczego?
Ja mam od 8 lat i jestem zadowolona.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 329 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-15, 18:11
Przeszkadzal mi- szczeglonie podczas jedzenia. Pani ktora mi dopbierala rozmiarowo kolczyk wybrala na dodatek za duzy.
Bardzo fajnie wyglada kolczyk w jezyku wedlug mnie i skoro ty sie przyzwyczailas to super
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 362 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-15, 18:52
kiedyś kolczyki bardziej mi sie podobały,w pępku zrobiłam jak miałam 16 lat i lubie go nadal ale teraz mając 21 lat już bym sobie nie zrobiła,po pierwsze już mnie to nie kręci,po drugie moda mineła po trzecie kojaży mi sie właśnie z takimi małolatami jak ja wtedy,ale są dziewczyny które robią i tak sie zastanawiam dlaczego tak długo sie decydowały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum