Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-11-02, 16:28
MonikaK, wydaje mi sie że to związane jest z religią albo przynależnością do plemienia .... kiedyś miałam zajęcia właśnie o takim kolczykowaniu sie jako symbol przynależności do grupy .....a jak dla mnie wygląda to strasznie
fajna babka może masz racje, że to z religią związane itd. ale żeby tak sie okaleczać? dla mnie to ajć aż ciarki przechodzą, że tak można sobie twarz pokłuć
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają... bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
a no właśnie rywanol, dzieki tanika_aha, do tego jest jeszcze taki biały albo żółtawy proszek (nie pamiętam bo to dawno było ) którym posypujesz ranke
myślę że to może chodzić o propolis
A jesli chodzi o w/w obrazeczek to to jest lekkie przegięcie,ani to wyglądu nie ma ani uroku,mi to podjeżdża po kalectwo
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum