w języku jest sweet ja mam tylko w pępku,3 w lewym uchu i 2 w prawym.
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Iloock, no wiesz,bolało bolało nie tyle przy przekłówaniu ale przy gojeniu na drugi dzień nie mogłam usiąść ani się podnieść,normalnie kabaret ale jak się odpowiednio dba i dezynfekuje to szybko się goi
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Iloock, przestań bo zazdroszczę Ci ale chyba nie miała bym odwagi właśnie najgorsza jest ta cała rekonwalescencja ale za to jaki efekt
a mnie tam nawet na drugi dzień nic nie bolało mimo że go tam cały czas paluchami ruszałam
tak? no proszę,to super ja miałam na drugi dzień dość duży obrzęk,kolczyk mnie uwierał przy wstawaniu i siadaniu,nawt zastanawiałam się czy może w nocy nie podrażniłam sobie rany przez przypadek...no ale już jest po sprawie,przez te kilka lat zdążyłam zapomnieć o tym okrutnym cierpieniu
Profil: Imię: Ilona
Włosy: dłuuugie><
Stan: wolności kochana
Partner: szukam
Wysłany: 2008-11-02, 00:37
hehe... kobiety to jednak lubia sobie zadawać ból
ale w pepku bym sobie jednak nie zrobiła... moja znajoma przekuła do tego zimą..masakra po tygodniu musiała go zdjąć bo coś jej się tam saczyło, i strasznie to kurcze wygladało..bleee
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 425 dni temu Posty: 2719 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-11-02, 09:04
Iloock napisał/a:
po tygodniu musiała go zdjąć bo coś jej się tam saczyło,
no to zrobiła głupote podczas gojenia wycieka ropa, dlatego kolczyk należy ruszać aby umożliwiś wyciek ropy. dlatego należy używać też takiego żółtego płynu (zapomniałam nazwy, to ten na opuchnięcia) i takiego specjalnego proszku. wtedy ranka szybciutko się goi i nie boli
Iloock, no fakt,koleżanka za szybko spanikowała,zawsze sączy się z rany ropa bo to właśnie z niej robi się strupek wokoło rany a i dzięki temu ranka się goi. Jak się dba i dezynfekuje to i ładnie się zagoi.
tuptunio napisał/a:
używać też takiego żółtego płynu (zapomniałam nazwy, to ten na opuchnięcia)
chyba chodzi Ci tuptunio, o rywanol,tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum