Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-17, 11:41
Cytat:
ten kolczyk moze cos uszkodzic przeciez
ale robi siętak żeby nie uszkodzić nic
tak samo jak przekłuwasz ucho, mogą ci nerwy pójść itd,takie samo ryzyko tak na prawdę
Są miejsca w których się przekłuwa ucho i inne części i są takie w których nie wolno
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 64 dni temu Posty: 868 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-20, 23:07
Wiem ale mnie to nie kręci Wolę być niedziurkowana bo i tak długie włosy mam więc kolczyków by nie było widać Zamiast wydawać kasę na kolczyki wolę kupić pierścionek
Informacje: Dołączyła 114 dni temu Posty: 2171 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-21, 11:16
cerrata napisał/a:
Przy długich włosach bardzo ładnie wyglądają długie kolczyki, to bardzo ładny dodatek, COŚ się 'dzieje' przy twarzy, dodaje uroku
Zgadzam się Sama mam długie włosy i faktycznie drobne kolczyki się nie sprawdzają, ale długie jak najbardziej! Ile to razy się włosy za ucho schowa i pokaże błyskotkę? :] Zresztą czuję się lepiej, jak mam przy sobie jakiś dodatek
Wiele osob które nie maja o tym pojecia komentuja w sposób załosny moja decyzje o zrobieniu go sobie . Że niby psuje zęby , że to niehigieniczne, że po co mi to, skoro tego nie widac , nie wspomnę o ludziach którzy mysla , ze jak wyjme kolczyka to bedzie dziura w jezyku cale zycie
1) Psuje zęby tylko jesli kolczyk jest długi i ze zlego "materiału" badz kształtu.
2)To najbardziej higieniczne miejsce do robienia kolczyka, bo nic nie ma z nim stycznosci (brudne, spocone ręce, nikt go niechcacy nie zahaczy itp) . Nie wspomne o tym, ze dziurka jest caly czas płukana przez ślinę , wiec w tym miejscu dziurka jest dezynfekowana , a wiec i szybko sie goi badz zarasta)
3)Po co mi on? A po co komu kolczyk w pepku, uchu czy innym miejscu? Tam go widac ok , ale nie po to robilam zeby ktos go widzial i chwalil. Po prostu chcialam go miec.
4)Juz pare tygodni po , dziurka zarasta i nie ma zadnej dziury czy blizny.
Poza kolczykiem w jezyku , mam oczywiscie w uszach - w prawym jedno, w lewym trzy. Chce sobie zrobic jeszcze w pepku i chrzastce w uchu.
U facetow podobaja mi sie kolczyki w brwi (kolce , a nie kółka) ***
Moj tomek ma i pasuje mu .
U kobiet natomiast podobaja mi sie kolczyki kolo ust i w pepku***
**to oczywiscie zalezy od osoby, typu urody itp
Ostatnio zmieniony przez Asiulek 2008-10-11, 15:12, w całości zmieniany 2 razy
krowka17, kazdy patrzy na to inaczej, ale mnie sie to podoba jak facet jest taki ogarniety, tzn.fajnie ubrany, ostatnio widzialam takiego, spodnie w kancik, fajne eleganckie butki i ten kolczyk hmmmmm
_________________ Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujemy, one same przyjdą...
Informacje: Dołączyła 114 dni temu Posty: 2171 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Wysłany: 2008-10-20, 23:39
A mnie się nie podoba osobiście jak facet ma kolczyk we brwi. Kojarzy mi się to z szeroko pojęto wiochą Kolczyk w uchu, delikatny kolczyk w nosie coby sobie był i koniec. Tak jak kiedyś mogłam wymienić 100 miejsc, w których sama bym chciała mieć kolczyk, tak teraz nic do mnie więcej nie przemawia.
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-30, 20:04
666ilonka777 napisał/a:
a podoba mi sie bardzo jak facet ma w brwi,
mi też się to podoba,sama miałam kiedyś sobie taki zafundować,bardzo fajnie to wygląda....puki co mam w pępku
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Profil: Imię: Ilona
Włosy: dłuuugie><
Stan: wolności kochana
Partner: szukam
Wysłany: 2008-10-31, 17:02
no wkońcu mój temat
mi też sie we bri baaaaardzo podoba-ale nie kazdemu facecikowi pasuje:)
nom, ja to mam obecnie w nosie-ale taki tyci, w jezorku...i 4dziureczki w uchu-lewym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum