Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-16, 12:56
MerenRe napisał/a:
to jaki swiad bylby nudny:)
oł noł, zrobię sobie implanta na czole...
ale są granice
ja rozumiem, zjawisko itd
ale są pewne granice i np gorset jest dla mnie przesadą, choć mnie nie szokuje ani nic, bo 'swoje w życiu widziałam i miałam'
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 267 dni temu Posty: 1306 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-09-16, 13:15
MerenRe, ja nie rozumiem po prostu po co?? Po co ktoś sobie wbija kolczyki na plecy i robi kokartką gorsecik, który w każdej chwili ktoś może jej nie daj boże zerwac??
A poza tym jakby na to nie patrzec jest to okaleczanie się, tylko po to żeby byc fajnym i trendy. Bo nie powiesz mi że poprzez ten gorset chcą cokolwiek zamanifestowac??
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-16, 13:28
gorset a fuj...... fle obrzydliwe już mnie plecy bolą za nią dla mnie to nie moda ale jakieś takie fantazje związane zadawaniem sobie bólu ale jak ktoś to lubi (ale mojemu dziecku bym na to nie pozwoliła)
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-16, 15:54
nie podoba mi się..
lubię takie kontrolowane kolczykowanie...
że np ktoś ma se te dziurki w uszach itd ale np ma sobie powiedzmy.. w języki i wsio
albo w pępku i nigdzie więcej (prócz uszu)
że se "raz zaszaleje" a nie przybiera na wadze przez kilogramy złomu....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 68 dni temu Posty: 80
Profil:
Wysłany: 2008-09-16, 16:50
malenka, BEJBUS ale mi ten gorset tez sie nie podoba...
jak dla mnei tragedia... moja znajoma ma taki i do tego tatoo przez caly kregoslup...;/ ZENULA... na kazde imprezy oczywiscie zaklada bluzki bez plecow... czysty "szpan" choc nienawidze tego slowa...
[ Dodano: 2008-09-16, 17:55 ]
powiem szczerze podoba mi sie to przebicie... ale nie odwazylabym sie... pewnie bol ze looo
a do tego pewnie nieziemsko niszczy szkliwo, bardziej niz tradycyjne orzebicie
nazwa
HORIZONTAL TOUNGE:
dodaj 1.jpg
Plik ściągnięto 45 raz(y) 2,75 KB
_________________ ...jestem wodą wrażliwą na dotyk...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum