Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 132 dni temu Posty: 1053 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-09-15, 16:57
Ja mam 2 dziurki( w uszach)zrobiłam jak miałam 3 lata, więc chyba jak większość, więcej kiedyś chciałam tzn. po 2 w jednym uchu, ale Tata był przeciwny, Mama też i bardzo dobrze cieszę się z tego powodu, że wybili mi to z głowy, bo teraz żałowałabym tego, dla mnie kolczyki w innym miejscu niż w uszach i w jakiś dużych ilościach są nie kobiece jakoś tak.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 118 dni temu Posty: 140 Skąd: z końca tęczy...
Profil: Imię: GRZESZNICA
Wysłany: 2008-09-16, 10:06
fajna babka, Olciiia, tuptunio, mi tez to wszyscy mowia;) ale co by nie... MIMO WSZYSTKO i tak mam na niego wwielgasna ochote;d
_________________ Oh...I’ve had it up to here!
The moment that I step outside
So many reasons
For me to run and hide
I can’t do the little things I hold so dear
’Cause it’s all those little things
That I fear
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 149 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Profil: Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-09-16, 12:23
nom zależy kto co lubi i komu sie co podoba ja osobiście żadnych kolczyków niż w uszach (po jednym) nie mam i mieć nie bede jak sobie przypomnę ile mnie koszowało zeby pójść do kosmetyczki po te dwie dziurki panicznie boję się igły ... no i dwa razy pod samym gabinetem sie rozmyśliłam i zwiałam
MerenRe, to że chcesz miećtaki kolczyk świadczy tylko o twojej oryginalności a takich ludzi sie szanuje
Wysłany: 2008-09-16, 12:35
WALNIETA ladne slowocerrata, idealnie do mnie pasuje;)
[ Dodano: 2008-09-16, 13:37 ]
a co do gorsetu to uwazam ze to przesadza;D to slowo znam;p i granice tez... chyba:)
ale gorset leee i fuuuu.... a kolczyk miedzy piersiami chce dla samej siebie zrobic, a nie na pokaz;D
So many reasons
For me to run and hide
That I fear
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 149 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Wysłany: 2008-09-16, 12:40
cerrata, ło boszzzz.... nie no wszystko jest dla ludzi ale bez przesady.... bo to to jakeś dziwolągi już ...
ja i tak takich ludzi podziwiam za odwagę i że nie boją się oszpecić... "bo ludzie sobie pomyślą..."
Wysłany: 2008-09-16, 12:46
cerrata, to że to jest głupie i bez sensu wiem ... ale ich wybór ja już mowiłam w życiu bym siena cośtakiego nie zdecydowała, nie wszystko mi sie teżpodoba, ale takich ludzi szanuje, choć ich decyzji i pomysłów nie popieram
Wysłany: 2008-09-16, 12:55
"CO LUDZIE POMYSLA" a nie uwazacie ze tacy ludzie ktorzy to robia maja to gdzies?? tj opinie innych?? mam andzieje ze Wy nie przywiazujecie uwagi do trgo co inni mowia... a poza tym gdybysmy wszyscy byli tacy sami... to jaki swiad bylby nudny:)
So many reasons
For me to run and hide
That I fear
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum