Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 130 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-15, 09:19
ja w sucie bym sobie za chiny nie zrobila w jezyku sie balam zrobic i raczej nie zrobie choc duzo moich kolezanek ma chcialabym sobie zrobic na Cip** ale nie wiem jak to bedzie bo nie rozstawie nog przed kosmetyczka jak narazie to mam w pempku i w uszach i to mi wystarczy .jednego sie pozbylam kolczyka ostatnio
[ Dodano: 2008-08-28, 10:08 ]
no to dobra mam pytanko... bo ja sobie zrobilam pare dni temu kolczyka w chrzastcei teraz nie wiem jak mam to pielegnowac zeby wszystko bylo ok. nie ropieje mi ani nie leci krew za to bardzo mi napuchlo i mam balon a nie ucho 0.o
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 130 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-08-28, 09:15
madzia, wiesz... robili mi daleko tego kolczyka bo az w dziwnowie nad morzem wiec nie dojde raczej wczoraj lezalam z 5 kostkami lodu ale bolalo bardziej ;-/
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2908 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-28, 09:18
krowka17, opuchlizna utrzyma się kilka dni, ale skocz do apteki i kup maść Tribiotyk, najlepsza na takie rzeczy, tania jak barszcz.
Mi oststnio coś się działo przy dziurce w nosie, posmarowałam i w ciągu 2 dni był spokój...
krowka17 moja babcia zawsze mi mówiła , żebym takie przebite miejsca smarowała swoją śliną co kilka godzin i mi zawsze pomagało Może to głupie ale spróbuj
Informacje: Dołączyła 114 dni temu Posty: 2171 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-28, 09:31
Ja miała kędyś w chrząstce kolczyk, ale stwierdziłam, że nie będę latać po salonach, tylko wzięłam igłę i pach Nie bolało, a potem też mi się specjalnie nie babrało. Mam jeszcze ślad, to może uda mi się coś zadziałać.
Wysłany: 2008-08-28, 09:42
Elodi, eee sama sobie bym nigdy nie zrobila podziwiam cie normalnie....
mi strasznie napuchlo to ucho ;-/nie wiem czy to jakis stan zapalny czy jak ... ale nie wyglada fajnie. nie wiem co mam robic.tak mi napuchlo ze az odstaje ;-/
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 68 dni temu Posty: 80
Profil:
Wysłany: 2008-09-15, 15:57
teraz ja;) dwa w pepku, w uszach w lewym dwie normalne dziurki, w prawym jedna noemalna i taka...jak sie to nazywa... taka sztanga... mam jeszcze w jezyku. mialam na karku ale mi emigriwal skurczybyk;p ogolnie kocham piercing;] mam zamiar zrobic sobie miedzy piersiami i jeszcze jeden przy wardze... moj Bejb tez ma niezly zasob:) w brwi, w uszach, w brodzie, teraz namawiam na sutki;] starsznie mnie to podnieca;D
_________________ ...jestem wodą wrażliwą na dotyk...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum