Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 208 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-13, 10:08
anusek napisał/a:
a do czego służy w pępku czy nosie,głupie pytanie.podoba mi sie i tyle.
Z tego co widze jestes mloda dziewczyna... i na pewni kiedys bedziesz chciala miec dzieci... a jak przeklujesz sobie sutek to istnieje duze ryzyko uszkodzenia kanalikow gruczolowych (czy jakos tak), bo kiedys o tym czytalam ....
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2908 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-13, 18:23
Ja nie nosiłam w nosie już kilka lat...ale mnie coś wzięło i dziś założyłam kolczyk...musiała mi kosmetyczka pomóc bo dziurka praktycznie zarosła, ale jest!
Fajnie się czuję, tylko nochal mnie jednak trochę boli...po kilku latach to chyba norma..
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2908 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-13, 18:28
skinnybitch napisał/a:
zarasta w 1,5 godz
poważnie?
Nie wiedziałam...
Moja w nosie praktycznie też zarosła i tak naprawdę miałam przekłuwane drugi raz, no ale ja nie nosiłam z...5 lat i tylko raz czy dwa w międzyczasie włożyłam
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 215 dni temu Posty: 1033 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-08-13, 21:36
zaniepokojona, ja mialam dwa razy robiony i nie mialam zadnych powiklan problemow i chorob....Tylko spuchniety ale to normalne...
Kahela, no ja raz polknelam kulke i musialam wyjac i za godz juz nie moglam wlozyc spowrotem trzebabylo drugi raz przebic
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 128 dni temu Posty: 379 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-13, 21:46
Gdyby wszystkim się babrało po przekuciu to nikt by raczej nie robiłby sobie kolczyków. Ja poczytałam o takich pojedynczych przypadkach, ale to mi wystarczyło, żeby zrezygnowac
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 363 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-14, 11:42
kattie21 napisał/a:
anusek napisał/a:
a do czego służy w pępku czy nosie,głupie pytanie.podoba mi sie i tyle.
Z tego co widze jestes mloda dziewczyna... i na pewni kiedys bedziesz chciala miec dzieci... a jak przeklujesz sobie sutek to istnieje duze ryzyko uszkodzenia kanalikow gruczolowych (czy jakos tak), bo kiedys o tym czytalam ....
tylko jak sie źle przekłuje,tak samo jest ryzyko że przekłuwając nos uszkodzą sie jakieś nerwy a pępek że dojdzie do zakażenia narządów wewnętrznych.idąc tym tropem najlepiej nie robic nigdzie
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
To jeden z moich ulubionych tematów. Bardzo lubię ten rodzaj ozdób na ciele. Traktuje je dość poważnie. Sama mam kolczyki w pięciu miejscach. Moim zdaniem wyglądają ślicznie, estetycznie i dostarczają różnego rodzaju przyjemności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum