Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6234 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-08, 21:32
Osobiscie nie zabardzo podobaja mi sie takiego rodzaju kolczyki w uszach akurat to nie poj styl a to co Cerata pokazala pierwszy raz widze nawet ciekawe ale zrobic sobie nigdy nie chcialabym....
i pozniej kiecka szpileczki, koczek i taki gruby prey w uchu nie nie nie dla mnie
ale czasami u niekktorych fajnie to wyglada
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2908 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-07-09, 09:18
Mnie jakoś nie korcą takie "inne" niż tradycyjne miejsca
Mam dziurki w uszach i noszę kolczyk w nosie, małego pajączka...Tylko się namacham z reguły jak pracuję, bo codzień wyciągam go jak idę do pracy, a potem wkładam...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-09, 17:48
Olciiia, to nie jest jakaś straszna rzecz jak tunel żeby do bucików na obcasie nie pasowało (moim zdaniem ) no i poza tym zawsze można wyciagnąc
a że ja na obcasach na codzień nie chodzę to problemu ni mo
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6234 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-09, 23:52
cerrata, no w sumie masz racje ale mysle ze to musi pasowac to stylu osoby ja siebie z tym poprostu nie widze ale jesli ktos chce to ja nie mam nic przeciwko wrecz lubie popatrzec
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 446 dni temu Posty: 614
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-07-10, 22:43
O nie.. Już gdzieś wspominałam że nie lubię zadawać sobie bólu bez potrzeby, dlatego kolczyki mam tylko w uszach. Po jednym naturalnie
W pępku jakoś nie szczególnie mi się widzą, za to podoba mi się jak dziewczyna ma kolczyk nad wargą, po jednej stronie taką mała kuleczkę.
Sama oczywiście sobie nie zrobię, bo boli, bo sie może zacząć paprać i będą musieli mi pół twarzy rekonstruować, itp
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2908 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-07-12, 09:06
Ja przez wiele lat nie mogłam nosić kolczyków w uszach, bo mi się paprały...musiałam wyjąć.
Potem jak miałam 20 lat zrobiłam sobie kolczyk w nosie i wtedy zrobiłam sobie ponownie kolczyki w uszach i o dziwo nic się nie działo...
W nosie robił mi kumpel w akademiku, a w uszach trzasnęłam sobie sama...
Bosssszzz, ale byłam rąbnięta
Także teraz mam i tu i tu i uwielbiam mojego pajączka w nocie, jest malutki, srebrny...
Wyjmuję go jedynie jak idę do pracy, bo uważam, że nie wypada w mojej pracy pojawić się z kolczykiem w nosie...
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 130 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-14, 23:20
ja mam 5 kolczykow.1w pempku 1 na dole po prawej stronie brody kolo ust.2 w prawym uchu i 1 w lewym chcialabym miec w nosie ale boje sie przekluwania:P marzy mi sie tez w miejscu intymnym ...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 164 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-21, 01:19
a ja mam 3 w jednym uchu 1 w drugim i jeden w pepku i wystarczy nie moge jak widze tu nieraz takie dziwaki z twarza pokryta taka iloscia kolczykow ze sie zastanawiam jak im od tego ciezaru skora nie odpadnie
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Oj mój ulubiony temacik widzę - no proszę
Otóż od lat mam pociąg do tego typu spraw, a to za sprawą igieł.
Widocznie mój próg bólu jest dość wysoki, stąd też kłucie igłą zamiast boleć, sprawia mi wielką przyjemność.
Zawsze w pierwszej kolejności stałam w kolejce po szczepionkę. Zamiast tabletek, wolałam zastrzyki - no cóż, jestem trochę rąbnięta i "inna", ale cóż
Wracając do tematu, to kolczyków mam dość trochę.
W uszach mam w sumie 8 dziurek - w lewym 4 + chrząstka, w prawym 3.
W sumie nie zakładam teraz kolczyków do wszystkich dziurek, ponieważ muszę kupić jakieś ładne, malutkie cyrkonie.
Poza tym mam jeszcze kolczyk w pępku i w języku.
Kiedyś jeszcze miałam w brwi, ale cieszyłam się nim niecały miesiąc.
Ehh długa historia, nie warto się denerwować...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum