no strasznie, jak mnie przebijała w studio, to tylko słyszałam takie "kkhhrrrkk" i juz igła w nosie.. od razy łzy z oczu same poszly...i bol.bardziej bolało jak kolczyk wkładała.. bo to taki hak jest.. ale do przezycia juz bardziej bolał mnie jezyk po przebiciu niz samo przebijanie nosa
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-14, 19:03
O kurcze... przeraziłam się
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-08, 14:48
Bólem jaki towarzyszy przy przebijaniu nosa
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-08, 14:52
eee przy nosku to tak strasznie nie boli ja osobiscie nie miałam ale siorce 3 razy juz przekłuwałam a ona w sumie i tak przekluwa co rano bo na noc wyjmuje kolczyk a czesto zmienia i jej sie zasklepia dziurka przez noc ....przekłuwanie jezora to dopiero hardcore
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-08, 19:33
NudnaBaba napisał/a:
To normalne kolczyki do jęzora Przecież jakby to wyglądało, jak by był mniejszy to by cię język bolał.
no ja wiem ze małe nie są ale ten bolec od tej sztangi wydaje mi sie ciut za długi ...ale moze mam jakis oczopląs hyhyhy po prostu jak kiedys u kumpeli widziałam to wydawał mi sie krutszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum