Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6236 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-07, 13:13
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, bo tak sie przyzwyczajalam do mysli ze bede miala ten kolczyk w pepku i teraz bym chciala to zrobic, tylko sie zastanawiam czy jest sens np. gdybym teraz to zrobila to czy mam szanse pokazac go jeszcze tego lata bardzo bym chciala ale nie wiem moze lepiej zrobic go na zime zeby ladnie sie zagoil
i zeby nie bylo ze chce zalozyc bikini a tu jakis babel z ropa
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 363 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-08, 18:48
Olciiia tak jak napisała cerrata różnie może byc.ja przebijałam w czerwcu i normalnie wyglądało,ładnie,zero problemów,tyle że kąpac sie gdzieś nad morzem czy w basenach nie można.dopiero po kilku miesiącach coś mi sie zaczeło paprac.jak chcesz żeby sie szybko goiło to kup sobie krople propolisowe,są dużo lepsze niż woda utleniona.no i na początek kolczyk tytanowy.powino byc dobrze.o ile ci nie przeszkadza że przez wakacje sobie nie popływasz to rób
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: 2008-06-08, 22:10
aha dziekuje dziewuszki to ja sie wstzymam przez wakacje jednak bo ja to morsik jestem i lubie poplywac pewnie jakos na jesien sie wybiore do salonu tylko sie zastanawiam czy lepiej w Niemczech czy w Polsce moze to nie ma znaczenia.. e tam...
a z tym kolczykiem to ja musze tam isc tzn kupic sobie taki tytanowy wczesniej czy oni mi od razu dadza rtaki specjalny na poczatek?
Profil:
Wysłany: 2008-06-08, 22:25
Olciiia kolczyk możesz sobie kupic sama i iśc z tym swoim oni go zdezynfekują albo kupic odrazu u nich,czasami mają fajne i nwet spory wybór,ja ci zaraz podeśle link do strony z fajnymi kolczykami dobrej jakości a gdzie salon to nie ma znaczenia,może nawet w niemczech będą lepsze
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: 2008-06-08, 23:15
anusek, Bardzo mi sie podobaja niektore z tych kolczykow np takie w panterke i z tymi wzorkami tylko 75zl to juz przesada moze kiedys sie skusze ale jak na razie jako pierwszy to chyba sobie zwykly z cyrkonia kupie juz sie nie moge doczekac
aha i widze ze oni to zakleja plastrem tak?
i jak pozniej z myciem bo przeciez brzuch to nie reka ze mozna jakos obmyc, tam zawsze gdzies woda sie dostanie...
Profil:
Wysłany: 2008-06-09, 19:58
Olciiia z tym plastrem to tylko jeden dzień,potem musi byc odsłonięte bo tak lepiej sie goi.a z myciem to normalnie byle by nie szorowac i żeby przez jakiś pierwszy tydzień za dużo piany tam nie było.bo wodą taka normalna to spoko,tylko moczyc sie w wannie nie można
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 170 dni temu Posty: 27 Skąd: made in London :p
Profil: Imię: Aleksandra
Wzrost: 178
Stan: zaręczona :D
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-06-10, 11:57
ja mam 3 dziurki w uszach po jednym a kazdym (standardowo) + jedna dodatkowa na lewym uchu i jeszcze mam kolczyk w brwi ( prezent mikolajkowy od misia;p ) ostatnio sie zastanawiam nad jakims tatoo no ale sie zobaczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum