Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-10, 21:18
matko boska. ja bym sobie w życiu nie dała pępka przekłuć.. brrr
ale nos chciałam... kieeedyś teraz już powyciągałam wszystkie druty z twarzy uszu, rąk
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 23:09
mieszkała u nas kiedyś siostra mojego kolegi z grupy ze studiów i przy mnie sobie przebijała kolczykiem nos. obrzydliwe. mi wystarczą dziurki w uszach, dwie zostają niewykorzystane, bo nie chce mi się do nich szukać kolczyków. przebijanie pępka mnie przeraza, że się będzie paćkać i zaczepiać o swetry.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Dziewczyny mam pytanko gdybym teraz sobie przebila pepek to mam szanse zeby zagojony brzuszek pokazac jeszcze tego lata czy juz nie? ile trwa takie gojenie sie tej dziurki ?
tak mi sie to podoba a T. bardzo lubi jak dziewczyna ma kolczyk w pepku (troche sie boje ale do odwaznych swiat nalezy) tyz jeszcze zdecydowana nie jestem jakby co
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-12, 17:55
Olciiia, to zależy jak ogólnie rany Ci się goją. Ja pamiętam, że u mnie nie trwało to długo
A przekuwanie pępka nie boli...Ja pamiętam, że mnie bardziej bolało jak oni tymi szczypcami mnie złapali i zacisnęli (zresztą taki to właśnie ma mieć skutek) niż moment samego przebicia
Anusek to znieczulenie lodem cie bolalo czy przebicie igla? bo juz nie rozumiem
Kociak no w sumie mysle ze rany goja mi sie w miare szybko jesli jest tak jak mowisz to superowo a pozniej nie mialas juz zadnych problemow z ropieniem czy cos takiego?
ja w sumie mam kolczyki w uszach i nigdy nie mialam zadnych problemow bo wiem ze niektorym wychodza jakies uczulenia i ropieja im takze moze jest szansa skoro u mnie jakos jest ok...
mam cykora jak cholera... ale to tak ladnie wyglada
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-13, 14:50
Olciiia napisał/a:
a pozniej nie mialas juz zadnych problemow z ropieniem czy cos takiego?
tzn wiesz, ja początkowo miałam trochę problemów, ale to dlatego, że pierwszy raz genialna pani przebiła mi pępek takim pistoletem. a że byłam wtedy nieuświadomiona to na to pozwoliłam. no i ta pierwsza dziurka mi się delikatnie mówiąc spsuła...
ale za drugim razem, jak miałam przebijana już porządnie tak jak tutaj na tym filmiku to nic mi się nie działo, nie ropiało i bardzo ładnie się goiło
Olciiia napisał/a:
ale to tak ladnie wyglada
no ładnie, szczególnie latem jak jest taki dłuższy kolczyk i się tak ładnie błyszczy w słoneczku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum