Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 37 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 22:36
ja mialam w nosie , dwa razy przebijalam. od 3 lat mam w pepku i jestem strasznie do niego przyzwyczajona. marzy mi sie jezyk ale nie moge sie narazie zdecydowac
jeszcze myslalam o kolczyku tak z boku nad ustami ale mysle i mysle tylko
a mi się w brwi właśnie nie podoba... widziałam kiedyś w autobusie u jednego chłopaka kolczyk w brwi... był chyba źle dobrany, bo taki duży jakiś brzydko to wyglądało
Informacje: Dołączyła 35 dni temu Posty: 25 Skąd: Rabka Zdrój
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 18:07
Zawsze chciałam miec kilka dziurek w uchu.zrobiłam sobie 4 w tym 2 juz mi zarosly i mam tylko 2 (w tym 1 uchu) z tym ze co druga:P chciałam przebic jeszcze raz ale niestety nie bardzo chce sie to zagoic.Chciałabym kolczyka w nosie w brodzie i w pepku (ale tylko tak na chwile:P) nigdy bym nie zrobila sobie kolczyka w tym najbardziej intymnym miejscu i na karku
a ja tak sie czaje na kolczyk w języku ale mi odradzaja a chłopak powiedział ze nie bedzie sie zemna całował a ile sie goi taki kolczyk w języku ktos sie orientuje a i ile taka impreza moze kosztowac?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum