Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 23:28
cerrata brode to moja koleżanka sobie też przebiła sama i wyglądało to dużo ładniej niż przebita w salonie miała mniejszą dziurke i kolczyk jej tak nie wypadał.a ja sie tak nad uchem zastanawiam tak jak kiedyś pokazywałam
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-30, 13:48
ale np warga/broda to co za problem? ja wiem, że ucho, bardzo unerwione itd no to ok.. ale broda? gąbka zwykła kolczyk przechodzi jak przez mydło, nawet nic nie czuć
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-30, 14:30
cerrata jakaś różnica była bo miała taki mały kolczyk jak do nosa,a w salonie to zazwyczja takie specjalne do brody zakładają,one mają grubszy sztyft,no i igła grubsza.mi sie jej malutki kolczyk bardzo podobał
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Dołączyła 45 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 20:45
Uszy w sposob tradycyjny-znaczy po jednym kolczyku w kazdym uchu.
Zakolczykowany mam pepek.
Zakolczykowana jest moja mala(sama chciala! )
I zakolczykowany moj polowek (no, to byla niespodzianka)
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-03, 19:34
hehehehe ja juz widziałam i małą przekłutą i dużego hehehehehehe tylko ciekawa byłam czy boli znaczy czy baaardzo bo w koncu to dosc dobrze unerwione miejsce
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-09, 10:54
anusek, fiu fiu bardzo ładny
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum