Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 129 dni temu Posty: 68 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Marek
Wysłany: 2008-03-27, 19:05
Ja kiedyś mialam
- 5 kolczyków w uszach - 2 w jednym uchu, 3 w drugim (2 pierwsze w salonie pistoletem, 1 przez kolezanke w szkole, 2 samodzielnie)
-kolczyk w nosie (u kosmetyczki pistoletem...niestety widac malutka dziurke nadal)
-kolczyk w języku ( spontanicznie zrobiony w salonie tatuażu)
-kolczyk w pępku (pierwsze podejscie przez kolezanke igła 12, ale to nie bylo zbyt madre, rok poźniej dostalam na 18 "talon na kolczyk w pępku" w salonie tatuazu)
Teraz mam po jednym kolczyku w kazdym uchu i kolczyk w pępku. Resztę wyjełam bo mi sie znudziły
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 274 dni temu Posty: 2227 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-03-29, 00:46
ja teraz tylko po jednej dziurce w kazdym uchu, kiedys mialam dwie w ktoryms (niepamietam czy w prawym czy w lewym), no i kiedys tez mialam w pepusiu, ale bardzo brzydko mi ropial i wyciagnelam.Teraz mam taka mala blizne, a bylo to kilka lat temu i jak mama zobaczyla to bylo...
a co do tego pana to chyba bym sie wystrachala jakbym go w przyciemnionym kacie spotkala
Informacje: Dołączył: 100 dni temu Posty: 110 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 13:40
Ja mam kolczyk w pepku,spelnienie mojego marzenia:)
A najlepsze jest to ze w lipcu beda 3lata a rodzice nic nie wiedza:), a mieszkam z nimi:)Strasznie tego nie toleruja, wiec wole zostawic to w tajemnicy.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 7208 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-29, 22:42
między kciukiem a palcem wskazującym
Cytat:
o ja! i ty sama to sobie robilas?
no sama, mówiłam przecież :d wystarczy zaostrzyć pilniczkiem kolczyka mieć pod ręką coś dezynfekującego, zacisnąć zęby i lecimy z koksem
brodę też sobie sama przekłułam znaczy się wargę i to dwa razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum