Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 525 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-29, 23:10
Shamatu, fajny kolczyk
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 377 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 23:26
Donn napisał/a:
boli to? przekłucie w tym miejscu? ale tak na serio pytam
Tak na serio to mnie nie bolało. Byłam w studio tatuażu i piercingu, robota profesjonalna. Koleś przy okazji mnie trochę zagadał..a w ogóle to stwierdził, że igła jest bardzo ostra i miał rację. Szybko, zwięźle i na temat Madae, ja na razie też kółeczko, później planuję coś w tym stylu.
Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 23:33
ten 1 mi sie podoba a mam podobny do tego z 3 obrazka...tyle ze bez kamuków i cały srebrny z takimi jakby...pęknięciami ....rysami .....
ten 2 tez fajowy ...ciekawe jak na uchu by wyglądał
Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 23:39
hehehehe to przynajmniej samochód noca Cie nie potraci jak poboczem szła bedziesz ja tez kurdupel jestem
najlepiej samemu stwierdzic przymierzysz zobaczysz i sama stwierdzisz czy za duzy , czy nie
Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 19:30
jak demon a własciwie marna imitacja guzy na głowie wyszły całkiem fajnie ale tunele mi sie nie podobaja...a juz na pewno nie w nosie ( te w uszach ma ogromniaste ) brwi fajne obrysowanie kolczykami oczodołów tez spoko ale od oczu w dół beznadzieja..nos i broda mi sie nie podobaja no i te tunele - paskudne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum