Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 575 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-11, 08:37
nie wyobrażam sobie siebie w tylu kolczykach wstyd się gdziekolwiek pokazać
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 12:57
ja sobie siebie nie wyobrazam nawet w 1/10 tych kolczykow to sa rekordzisci ludzie ktorzy to kochaja załoze sie ze nizej maja ich drucie tyle hahahahaha to tak jak facet wąż czy kobieta pantera oddali sie swojej pasji całkowicie mi wystarcza 4 w jednym uchu, 1 w drugim i jeden w nosie wiecej mi nie trzeba a i tak pewnie kiedys z tych co mam tez porezygnuje
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 329 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 21:17
w uszach jak narazie tylko. miałam też w nosie chyba 6 razy i w pępku. tylko że przekłucie pępka mi nie poszło i musiałam zdjąć kolczyka. planuje zrobić jeszcze raz i jeszcze w języku chcem ^^
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum