nosiłam kiedyś dwa kolczyki w lewym uchu, od dłuższego czasu już standardowo po jednym i mam nadzieję, że po tej dodatkowej dziurce to tylko ślad mi został. kiedyś myślałam o kolczyku w pępku, w nosie....ale już przeszło. nie chcę mieć nigdzie indziej jak w uszach. ale w uszach mieć muszę - nie wyobrażam sobie ich nie mieć, bo lubię kolczyki i inne błyskotki
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 360 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-31, 23:50
Ja tez mam tradycyjnie tylko przekłute uszy po jednej dziurce jakoś podobają mi się takie piercingi ale u innych sama nie mam na to ochoty. kociak u ciebie jest super ten w brzuszku uwielbiam motylki
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-01, 10:20
Kociak napisał/a:
ostatnio chyba już ponad rok nosze o taki jak w załączniku.
sliczny xD takie skromny, ale bardzo ładny
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-01, 11:26
nom naprawde ładniusi ten kolczyk ale mi bardziej na jakąs wazkę piękna wyglada podoba mi sie bo nie jest na caaały brzuch tylko wlasnie jak Anija napisała
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 340 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-01, 21:11
Śliczna ta ważka Kociaku. Ja mam po jednej dziurce w uszach i przez kilka lat miałam kolczyk w pępku, ale później wyjęłam, jednak dziurka do końca się nie zrosła i teraz jest ślad, widac dziurki, ale w środku jest zrośnięte i muszę iść, żeby mi jeszcze raz przebiła. A kolczyk, który nosiłam w pępku to taka kulka z niebieską cyrkonią.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-12, 22:33
Ananas, zaszalałaś )
ja w dalszym ciągu zastanawiam się nad malutkim kolczykiem w nosie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Eeeee... to było w wiekszych odstepach czasu, nie miałam nigdy wiec3j niz 2 kolczykow w innych miejscach niz uszy.
Tzn jezyk i npnos, czy okolice ust,nigdy wiecej niz dwa
Zeby nie przesadzać.
Anija napisał/a:
zastanawiam się nad malutkim kolczykiem w nosie
Przebicie boli
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum