Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 13:40
Ale gapa ze mnie hahahaha a ja podpisu pod fotką szukałam i nie znalazłam dlatego
pani Minge projektuje wiele cudnych ciuchow i wiele cudacznych ( te ostatnie pewnie dla siebie ) co do twarzy...brzydka nie jest ma w sobie cos z kota ...albo demona hahahahhaha taki kambionek
a Jackson.....fe.....by se paznokcie obgryzł i wyszczotkował.....
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 17:45
Jest laureatką czterech nagród przyznawanych w Polsce projektantom mody: Srebrnej Pętelki, Złotej Fastrygi, Złotego Wieszaka i statuetki oraz tytuły „Osobowość Mody”. W lipcu tego roku oprócz prestiżowego pokazu na Schodach Hiszpańskich, dostała propozycję wzięcia udziału w Rzymskim Tygodniu Mody na Atla Roma, gdzie pokazała 40 strojów. W sierpniu we włoskim wydaniu „Vogue'a” znalazła się sesja zdjęciowa poświęcona jej projektom. kazdy tego nie dostaje prawda? tylko nielicznie a to o czym swiadczy i Ci ktorzy maja talent!
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 17:49
tu chyba chodzi raczej o jej oryginalnosc jej stroje nie nadaja sie do noszenia na codzien ani w wiekszosci przez "zwykłych" ludzi za to wszelkiego rodzaju gwiazdy czesto siegaja po jej kreacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum