Witam! Słuchajcie od jakiegoś czasu mam dziwne objawy. Podczas stosunku piecze mnie łechtaczka i ścianki od wejścia!Dziwi mnie to bo poza tym nic mnie nie boli, takie objawy pojawiły mi się po wyleczonym zapaleniu, mam nadżerkę może to od tego?W ogóle jestem bezradna, już drugi raz robiłam cytologię, do tej pory nie mam wyników bo pomylili szkiełka czy to możliwe?Oni sobie chyba jaja robią!I jeszcze jedno jakiego koloru powinna być wydzielina kobiety?pozdrawiam
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-23, 11:26
Lekarz mi mówił,że zależy od dnia cyklu.
Biała, przeźroczysta i nawet żółtawa.
Spróbujcie żelu nawilżającego tzw. żel ułatwiający stosunek.
Nie wiem czy pieczenie w tym miejscu może być efektem nadżerki.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 32 dni temu Posty: 81 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-23, 11:34
My to na prawdę jesteśmy doświadczonę przez tą matkę nature:( ja też mam "tam" zawsze cos, a od kąd zaczełam współżycie z moim ukochanym to "wylewa" się ze mnie jakaś wydzielina,oczywiście to nie są kosmiczne ilości, ale nie mam takiej normalnej jak przed, że na przykład od dnia cyklu: przezroczysta, żółtawa itp, poprostu leje się rzadka, biaława o nie przyjemnym zapachu:( bez wkładek ani ruszz....:(
Byłam dziś u lekarza okazało się, że z cytologii wyszła( jednak nie pomylili szkiełek) mi druga grupa czyli ok:) i nawet lekarz nie dał mi nic na nadżerkę tylko powiedział,że od czasu do czasu mam przyjść na wizytę, a też powiedziałam mu o tym pieczeniu i powiedział, że to nie od nadżerki i przepisał mi lactovaginal żebym brało co cztery dni, w sumie dziwne bo nawet mnie nie zbadał?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 23:55
Sylwia może to upławy a upławy to stan zapalny. Może partner Ciebie czymś zaraził albo Ty miałaś infekcję? Koniecznie do lekarza bo samo nie przejdzie.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 32 dni temu Posty: 81 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-24, 11:48
Ale mnie na straszyłyście:( chyba się wybiorę do lekarza:P i upławy raczej nie z podniecenia hehe:P poprostu tak mam:( ale też nie zawsze może to faktycznie stan zapalny:( jejuuu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum