Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 32 dni temu Posty: 81 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-28, 11:00
Jewel napisał/a:
Daj znak
Byłam rano u lekarza:) a dokładniej u lekarki:) i nie mam nic poważnego tylko jakieś zarazki mogły się dostać w intymne miejsca, lub lekkie zapalenie pochwy, nie zapisała mi narazie zadnych lekarstw, tylko przez jakis czas ok 2 tyg co drugi dzień mam stosować tampon namoczony w naturalnym jogurcie, aby wyregulować sobie naturalne środowisko w pochwie, które rozlegulowało się od intymnych dezodorantów i płynów, i przez to było podatne na infekcje:) w sumie to się cieszę, że tylko tyle:):):)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-28, 13:57
angik1683 strasznie się ucieszyłam, bo narazie przynajmniej nie będę wydawać kasy na leki:P:P tampony zawsze mam hihi kupiłam tylko jogurt, myślałam że to będzie nie przyjemne, ale luzik:):) to dzieki wam dziewczyny
Dostałam również 3 globulki do pochwy na 3 noce , w tym czasie smarowanko Clotrimazolum i jeszcze tabletki dla mnie i dla Ł bo Pani doktor powiedziała że skoro ja jestem zarażona moj partner na pewno też i sama się nie wyleczę więc On tez łykał tabletki
Wszystko juz jest wporzadku nic nie piecze
Słyszałam o tym że dziewczyny smarują sie w miejscach intymnych własnie jogurtami czy maślankami. Pani doktor również wspomniała na wizycie o jogurtach ale kazała dużo pić jogurtów a nie smarować się nimi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum