Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-01-06, 14:48
JA tak samo nie używam, bo mnie z kolei wydaje się, że włosy robią się szybciej tłuste
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-07, 09:36
Anija napisał/a:
JA tak samo nie używam, bo mnie z kolei wydaje się, że włosy robią się szybciej tłuste
pianki nie używam bo tez mi s9ie wydaje ze robią się tłuste i czuje sie jakbym miała siano na włosach tez tak mam po lakierach do włosów wiec już nie będe używać
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 324 dni temu Posty: 128
Profil:
Wysłany: 2008-03-03, 16:07
ja polecam pianki wellaflex nadające połysk o mocy chyba 4 (tą najmocniejszą). Jestem z niej naprawdę zadowolona włosy są po niej naprawdę błyszczące i spokojnie mogę nosić na łepetynie czapkę. Bo gdy ją zdejmę wystarczy jedno machnięcie ręką we włosach i włosy nie przylegają do głowy.
pianki nie używam za często, a jeśli już to właśnie tej:
Jeśli naniesie się ją równomiernie ma wilgotne włosy to włosy po wysuszeniu są mięciutki i wydaje się, że jest ich dużo więcej a o tym, że jest coś co pomaga objętości można zapomnieć:)nie obciąża włosów
Tyle, że ja mam długie, ale bardzo cienkie włosy i dość łatwo dodać im objętości i nie wiem jak ona działa w przypadku innego rodzaju włoskach:)
A co do tafta to u mnie też się nie sprawdził...
A używała może któraś tych pianek i lakierów z proteinami jedwabiu???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum