Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 483 dni temu Posty: 4728 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 14:37
Kurcze, ja tam zadnych podrob nie uwazam
Co prawda na co dzien uzywam perfum (jak jestem w pl. to sie zaopatruje) takich za np. 30zl. zawsze w sklepie cos fajnego doradza...i nie narzekam
Mam tez kilka buteleczek oryginałów kupie sobie jak mam ochote i jest cos godnego uwagi. Nie zaluje tych pieniedzy...pieniadze to rzecz nabyta...
Kiedys jedna babka mi powiedziala "Kobieta nie powinna oszczedzac ani na bieliznie ani na kosmetykach"
Informacje: Dołączyła 463 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 15:07
dla mnie 300 zł na perfum to jest bardzo dużo, nawet jak bym zarabiała ze 2-3 tys za taka kase można kupic mnóstwo innych potrzebniejszych rzeczy, nie wiem, może jakaś dziwna jestem, ale w życiu nie miałam oryginału i jakos żyje
Informacje: Dołączyła 463 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 15:11
madzia napisał/a:
Magdaru, spoko
mi oryginały nie są do szczęścia potrzebne
ale fakt, że inaczej człowiek patrzy na niektóre sprawy jak ma rodzine, a inaczej jak się jest samemu, bo inne rzeczy stawia sie na pierwszym miejscu jak jest rodzina to raczej nie wydaje się na siebie tyle kasy na zbędne rzeczy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 416 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-14, 20:46
madzia napisał/a:
Kiedys jedna babka mi powiedziala "Kobieta nie powinna oszczedzac ani na bieliznie ani na kosmetykach"
jak ma za co kupic to jasne, że nie powinna
Ja tam uważam wszystko co ładnie pachnie, podróbki, niepodrobki, siakie owakie, teraz mam oryginalne lacosty różowe i podróbki perfum jenifer lopez i jakos ten zapach podrobek bardziej mi sie widzi, wiec lacosty obrastaja lekko kurzem
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 462 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-12-15, 09:24
Kobieta lepiej się czuję w oryginalnych perfumach.
Wydać na perfum 300 zł?? Jakie 300 zł. Nie każdy perfum tyle kosztuję. Pozatym w Rossmanie ja się zaopatruję w perfumy bo są tanie. Polecam Ostatnio kupiłam Mexxa za 70 zł.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum