Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 407 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-10-16, 14:35 pękła nam gumka...
ale pech... po tylu latach i pękła nam gumka...ale to tak pękła.. ja nie wiem co jej sie stało...
jak to zobaczyłam.. myślałam ze ja tak namoczyłam.. świece światło... a tu sperma...
wiecie jaka nasza reakcja była?
atak śmiechu... potem troszkę mojego płaczu..
a jaki mam strach
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 421 dni temu Posty: 4242
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 14:42
_eta napisał/a:
ja mam problemy z okresami przecież.
wiem, wiem tylko wlasnie jakos nie tak dawno pisalas ze mialas, nawet chyba w tamta sobote. teraz musisz wiedziec czy to byly dni plodne oblicz sobie. Czy umycie sie by cos dalo? Mysle, ze tak choc co ma byc to bedzie ja tez czekam na kolejny okresik jesli nie przyjdzie to bedzie bobo
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 270 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-16, 14:46 Nie martw się:)
Jak nie masz płodnych dni to nic się nie stanie. Pamiętaj że plemniki żyją w kobiecie nawet do 48h!
Takie sytuacje się zdarzają.Też to przerobiłam.
Powiedz sobie,że był między Wami taki ogień że prezerwatywa aż pękła
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 354 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-16, 15:15
o kurka, ja nie wie co bym zrobiła w takiej sytuacji, chyba nie poszła bym do lekarza po tabletkę, bo w sumie to już mogła bym mieć dzidzię, chce mieć przynajmniej dwoje więc niedługo pora pomyśleć o tym poważnie Kiedys myśleliśmy, że nam pękła, ale sprawdziliśmy i okazało się, że to ze mnie hyhy Eta a jakich gumek uzywacie ?? Jakiej firmy ?? Tylko nie mów, że durexy bo my tylko tych uzywamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum