Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-02, 12:41
ja nie rozumiem motywow takich ludzi jak mozna tak robic?co nia kierowalo? Przeciez nie jednej osobie mogla w ten spsob "zniszczyc" zycie i juz nie mowie tutaj o samej ciazy,ale rozne choroby...
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-02, 12:55
dokładnie , przeciez po to są zabezpieczenia aby sie uchronić od ciązy w danym czasie niepożadanej, poza tym to indywidualna sprawa dwojga ludzi kiedy decyduja sie na dzidzi. Nie mozna w taki sposób ingerowac w cudze życie , na szczescie moja kolezanka miala stalego partnera obecnie męza , ale nie powiem dziecko pokrzyżowało im plany. Nawet nie chcę myślec jak potoczyły(łyby) sie losy innych par.
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-02, 12:58
a jesli ta gumka nie trafila sie parze bedacej w jakims zwiazku,a byl to tylko przelotny seks? durna baba ciekawe jak by sie czula gdyby dowiedziala sie,ze ktos tak robil w sklepiku gdzie jej corka czy syn kupuja prezerwatywy
Wysłany: 2008-06-02, 13:13
tak sobie myślałyśmy,ze wlasnie moze jej sie cos takiego przytrafiło albo jej dzieciom , i chciała sie odegrać?sensownego wytłumaczenia nie ma. Widze Aniu,ze Cię to wkurzyło, a pomyśl sobie co ja i inne dziewczyny czułysmy gdy sie dowiedziałysmy!Dziewczyny masowo testy robiły, eh szkoda gadac.
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 214 dni temu Posty: 98 Skąd: z 1-go pietra :-)
Profil: Wzrost: 170
Wysłany: 2008-06-02, 17:58
eh były tez na sztuki jak się potem okazało z małą niespodzianką wiecie jak to jest jak kogos przypili to nie patrzy czy jest folia czy nie ( od tamtego incydentu sprawdzam 5 razy) wiem , że cięzko w to uwierzyc ale tak było a baba miała satysfakcję, także dziewczyny nie polecam kupowac prezerwatyw w sklepikach akademickich.Na dodatek tyle ludzi kupowało a dopiero sprzedawczyni sie wygadała samym studentom co robiła, tragedia!
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 130 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-13, 22:36
czasami zdarzaja sie pechowe gumki...gorzej jak sie nie ma pieniedzy...tak jak bylo w moim przypadku musialam klamac ze mnie kanary zlapaly;/ zeby miec pieniadze na tabletke a u mnie kosztuje ona 80 zl
Uhhh nam też raz gumka pękła...ale zorientowaliśmy się zanim Bartek doszedł;/ no ale i tak byliśmy w niezłym stresie...myśleliśmy nad tabletka ale w końcu stwierdziliśmy, że będzie co będzie. Na szczęście w ciążę nie zaszłam:)
Na 4 lata używania gumek, nigdy nie pękła.Pare razy sie zsunęla lekko .
A co faktu przekuwana igla gumek w kioskach slyszalam . Pewnie robia to mohery, które nie uznaja seksu dla przyjemnosci, tylko traktuja go tylko i wylacznie jako akt prokreacji , badz karza za coś ludzi. Psyche muszą miec lekko zepsutą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum