jejku ja kiedys z moim ex mialam taki wypadek ze pekla nam gumka ale ja nawet o tym nie wiedzialam, najgorsze bylo to ze po wszystkim koles poprosil mnie zebym poszukala gumki u siebie i faktycznie tam ja znalazlam
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil: Imię: Klaudia
Wzrost: 167
Włosy: czarne
Stan: panna
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-07, 00:35
Poczytałam i aż się przeraziłam! Mi tylko raz w zyciu zdarzyło się że oberwało się to wzmocnienie wokół prezerwatywy! Ale podczas zakładania. Ale tak sie wystraszyłam tego co tu poczytałam - że we wtorek do lekarza idę - po tabletki (czas zacząć znów, bo mialam 3 miesięczną przerwe). Tak bedzie bezpieczniej
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 332 dni temu Posty: 387 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-05-22, 23:37
No u nas guma nie pekla.. ale ... została w srodku - chyba sie przykleiła czy cos . noo ale moje pytanie do was czy mam powody do zmartwienia ? Zaznacze, ze mam dni płodne.. a M. wcale nie doszedł. Kurcze.. zastanawiam sie czy dla pewnosci isc do lekarza po Anty PO. Co wy o tym sadzicie dziewuchy ?
Wysłany: 2008-05-23, 10:34
nie mogę ci powiedzieć co masz zrobić, ale powiem Ci co ja bym zrobiła... w takiej sytuacji na pewno nie poszlibyśmy po tabletki, poniewaz mój R juz pracuje, mamy w prawdzie nie nasze 4 kąty, ale jak na razie nikt nas z tamtąd nie wyrzuci, ja od nowego roku zamierzam przenieść się na zaoczne więc jakby był dzidziuś to nie było by końca świata
do każdej sprawy nalezy podejść indywidualnie. ty widze, że masz 18 lat wiec sądze, że ciążą nie była by mile widziana...
zawsze jest jakaś możliwość... aczkolwiek chyba za mała, aby się faszerować lekami... no ale to też zależy od sytuacji, bo jeśli w tym momencie życia, ciąża jest dla Ciebie czymś czego kategorycznie nie chcesz, to jednak dla pewności poszłabym po tabletkę
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 7208 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-29, 20:39
Olciiia, było coś takiego właśnie...
ja nie wiem co ludziom do głowy przychodzi
ludzie chcą uprawiać bezpieczny seks, bez zmartwień itd
a tu jakiś kretyn robi cos takiego...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 72 dni temu Posty: 216 Skąd: Olsztyn
Profil: Włosy: obecnie czarne:)
Stan: panna
Wysłany: 2008-06-01, 23:58
cerrata, ja jedynie z bezpiecznych zrodel. Po prostu taka babcia nie popiera antykoncepcji. Bo tylko ci ktorzy sa po slubie moga TO robic. A skoro swiat schodzi na psy to niech ludzie pozaluja ze sa tacy rozwiazli...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 75 dni temu Posty: 81 Skąd: Wrocław
Profil: Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-02, 13:34
Ej dziewczyny to powiem Wam jeszcze cos lepszego. Kiedy mieszkałam w akademiku na 2 roku jeszcze był sklepik w piwnicy można tam było kupic różne rzeczy jedzenie , gazety, podpaski na sztuki itp, i właśnie po kilku miesiącach wyszło ,że sprzedawczyni dziurawiła gumki , kumpela z pokoju obok zaszła niespodziewanie w ciązę a własnie tam kupowali osprzęt ze swoim narzeczonym z racji tego ,że najbliżej.Długo nikt nie wiedział o tym , tylko kiedyś po imprezie babka sie narabała i pokazywała studentom jak psuc gumki zeby nie było widac.Chwaliła się,że niejedno dziecko zostało spłodzone z jej pomocą. Normalnie szok ludzie przezyli.Obecnie sklepik przekształcił sie w spozywczy. Jak ja sie cieszyłam ,ze ta się nie zaopatrywalismy z moim chlopakiem.Od tej pory ufam tylko aptekom.
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum