Informacje: Dołączyła 336 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 22:12
Kurczę, jesteś już 3 osobą od której slyszę, że unimile pękły Dlatego my zawsze durexy mieliśmy, no ale chyba tak jak piszesz, nie ma to większego znaczenia, każda może pęknąć
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 421 dni temu Posty: 4242
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 19:38
dziewczyny, nie pamietam gdzie to wyczytalam ostatnio ale laski pisaly, ze w kioskach dziurawia gumki jak myslicie?? mi sie w to troche wierzyc nie chce.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 103 dni temu Posty: 412
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-03-27, 19:40
no ja też tak słyszałam...teraz to strach się bać...najlepiej to kupowac w aptece, bo najpewniej...ale czasami jak przypili to i te kioskowe dobre hihihi
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 19:41
moze nie tyle dziurawia ..ale nie raz widziałam jak lezały na ladzie albo w oknie w pełnym słoncu....lateks tez ma granice wytrzymałosci i zle wpływa na niego temp i swiatło słoneczne...pozatym gumki w kioskach nieraz i poł roku albo dłuzej przeleza zanim sie je kupi...a dodajac do tego ze w takich warunkach to nie dziwota ze pekaja.... ja zawsze w aptece kupuje albo w supermarketach ( tam przynajmniej na słoncu nie leza i w upale...) ale na unimil juz sie nie skusze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum