Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 405 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2008-02-15, 09:57 cd. pekla gumka :)
otóż Drogie Koleżanki powiedzcie mi...
wczoraj pękła nam gumka był to u Mnie 47 dzień cyklu
dzisiaj rano dostałam okres...
a leży koło mnie opakowanie tabletek anty... bo je miałam zacząć brać..
pytanie brzmi miałam chyba dni niepłodne... czy iść po tabletkę PO ?
pomocy
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 10:04
otwarte scalone i mysle moderatorki, ze temacik moze zostac otwarty _eta, ty to masz z tymi gumkami cos dlugie masz te cykle
jesli dzis dostalas okres a 7 dni (przy regularnych) przed okresem sa dnami nieplodnymi to raczej nic nie grozi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 10:21
_eta, mnie sie wydaje, ze mozesz byc spokojna i zaczac lykac dzis anty.
Co moge jeszcze poradzic? udaj sie na jakies forum gdzie odpowiedzi udziela gin. i zapytaj:)
_eta, to rozumiem, że wczoraj Wam pękła gumka? No to na pewno nie był dzień płodny. Dni płodne to dokładnie 14 dni odjęte od dnia kiedy dostajesz okres +/- 3 dni więc w Twoim wypadku wypadałby jakoś na 30-36 dzień cyklu. Więc o to nie masz co się martwić. Na Twoim miejscu chyba zaczęłabym brać tabletki, najwyżej zrób sobie test za jakieś 2 tygodnie żeby mieć pewność, że nic tam się nie urodziło
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-02-15, 14:30
Eta ale wy macie pecha do tych gumek, może używacie za małych Zgadzam sie z Kociakiem na pewno nie miałaś wtedy dni płodnyh. Przed okresem sa najbezpieczniejsze dni
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 405 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2008-02-17, 01:06
unimil plemnikobójczych ;]
no mam nadzieje ;] bo jak nie to... eh szkoda słów
wybaczcie ale byłam na stoisku na targach ślubnych i nie miałam siły być na kompie jeszcze ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum