Informacje: Dołączyła 165 dni temu Posty: 1863 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-15, 16:14
Nam jeszcze nigdy nie pekla gumka, ale moja kolezanka mowila, ze kiedys wszystkie z jednego opakowania jej pekly, przeterminowane nie byly, dziwne... nie pytalam co prawda gdzie je kupowala i jakiej firmy byly, ale zeby wszystkie
Profil: Włosy: Czarne
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-21, 19:02
Dziewczyny a czy to normalne ze gdy sie kochamy z prezerwatywa to ona jest taka oslizgła i mokra?? bo ja oczywiscie popadam w panike ze pekla , ze cos wycieka . i jesli jeszcze chodzi o mnie . otoz po stosunku czuje ze mam mokro...wiecie o co chodzi i czy to normalne?? chlopak mowil ze z zabezpieczeniem bylo wszystko ok to co to takiego ? mam byc spokojna??pomozcie
Informacje: Dołączyła 94 dni temu Posty: 88 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 162
Włosy: brązowe
Partner: M
Wysłany: 2008-10-21, 19:09
Mi sie wydaje, że powinnaś być spokojna;)
To w sumie też zależy od prezerwatywy bo niektóre są nawilżane, żeby ułatwić sprawe przy "wchodzeniu"
Hmm a o to, że jesteś mokra to hmm... też tak mam i szczerze mówiąc sama nie wiem od czego to zalezyy
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 281 dni temu Posty: 3629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-21, 19:15
No dziewczyny.......
Przecież podczas stosunku nie tylko facet "puszcza soki", że się tak wyrażę....my też!
Dlatego jest mokro!
Czasem mniej, czasem bardziej, ale generalnie to normalne...i wracając do tematu, to jeśli prezerwatywa była cała, to nie masz się czym martwić Melodia19
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum