Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 80 dni temu Posty: 63 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Marek
Wysłany: 2008-03-01, 22:14
Dziewczyny, polecam peeling enzymatyczny firmy Dermika. Byłam ostatnio na dermo-konsultacji i babeczka kazala posmarowac nim jedna dłoń. po kilku minutach efekt był widoczny gołym okiem! ujednolicił sie koloryt, znikły zaczerwienienia i skora byla gładsza. Kupiłam go sobie, kosztuje 27 zł. Poradzono mi, zeby zrobic taka terapię, zeby nakładac go codziennie przez tydzień na 10 min. Warto tak zrobic przed i po lecie. piszac to własnie mam go na twarzy
ja lubie peeling z firmy Yves Rocher taki zielony nie duzy ale juz sobie 2 kupilam bo jest SUPER jestem zadowolona
ale z avonu mialam taki z tej serii spa i nie bylam z niego zadowolona bo sie taki robil twardy ze musialam go do goracej wody w wannie wrzucac i czekac az sie troche ogrzeje bo nie moglam go wydobyc :? no w sumie to zima byla, nie wiem bo nie mam zimno w domu raczej inne kosmetyki byly ok moze byl akurat stary nie wiem ale juz go nie kupie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum