Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 320 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-07-12, 15:05
sluchajcie laski :d
ide 11 sierpnia na weselicho-jutro ide na tipsy-koło 10tego tylko zrobie lekkie wypełnienie bez zmiany wzorku,szukałam czegos fajnego w necie ale wszystko takie "oklepane"
wybrałam trzy.. ładne? nie wiem na jaki sie zdecydować...a moze ktoras da jakies zdjecie z ładnym wzorem? chciałabym zrobic tym razem french i cos na nim, takiego w miare do wszyskiego pasujacy wzor bo nie wiem jakia bede miała kreacje.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-12, 17:48
Na weselicho mószą być delikatne ale też nie mószą być za bardzo delikatne oto kilka moich propozycji bo gwiazdki i kółka z dziurka są masakrycznie oklepane http://www.ladys-nails.pl...nazwa=64_01.jpg żelowe z akrylowymi kwiatuszkami
[ Dodano: 2007-07-12, 18:23 ]
A kożystając z okazji zrobilam zamówienie ,mają tam bardzo dobre produkty w niewygurowanych cenach .Żel trzyma sie długo i nie odpryskuje a ozdoby są dobrej jakości http://www.ladys-nails.pl...d=8&usun=328/14
Ciekawa jestem jak wygladają te folie hologramowe,niteczki brokatowe i te srebrne i złote linki na tipsie kurde już nie mogę się doczekać przesyłki
Diabliczko i Ty nosisz takie pazurki jakie wkleiłaś?? bez urazy - ale dla mnie to jest okropność takie.....wyzywające (o ile można tak powiedzieć o paznokciach). nigdy w życiu bym takich nie założyła bez względu na okazję. jedynie nr 05 jest okej. no ale to tylko takie moje subiektywne odczucie
Ananasku, te, które Ty wkleiłaś wszystkie ładniutkie ja bym wybrała chyba z gwiazdkami (ale inny kolor) albo te trzecie.
Wysłany: 2007-07-12, 20:02
ok wybrałam
zrobie ktores z tych
te , ktore pokazaładiabliczka to bardziej pewnie zostaly zrobione(wiekszosc z nich) do zdjeć? A jesli nie to Hm.. no wiecie, rozne kobiety są na tym świecie Ale ja osobiscie takich wyzywajacych w szpic i jaskrawych tez bym nie zrobiła.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-12, 23:04
[quote="Madzia81"]Diabliczko i Ty nosisz takie pazurki jakie wkleiłaś??
Nie ja noszę tylko czarny french lub brokatowe wypiłowane na kwadrat bez udziwnień.Mojej mamie w ramach ćwiczeń zrobiłam french biały z błękitnymi kwiatkami z akrylu i wyszły super.Tamte wkleiłam dla przykladu wiadomo każdy lubi co innego właśnie ściągnełam stare tipsy (czarno-srebrne) i nie ma bata dwa miechy przerwy i intensywna terapia bo oczywiście zdolna baba śpiesząc się ze ściąganiem przepiłowała sobie płytkę na kilku paznokciach i byle dotyk sprawia ból .
Ananasku masz rację większość tych tipsów zrobiona jest na pokaz (konkursy) aby pokazać co potrafią
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 323 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-13, 12:36
Podobaja mi sie bardzo ale nie przesadzjmy z dlugoscia i wzorami, ale ja mam swoje ładne paznokcie białe i mocne. Jak robilam sobie na wesele u dwoch paznokci bo mialam złamane do dzis (rok minał)łamia mi sie i rozdwajaja, a jako kura domowa z małym dzieckiem nie moge sobie pozwolic-ani ugotowac, wykapac dziecko nic.............
[ Dodano: 2007-07-13, 12:38 ]
mi tez podoba sie pierwszy wzór
Wysłany: 2007-07-13, 14:07
nio! zrobiłam takie jak na ostatnich trzech zdjeciach/zdj.nr.2/, na skos french i diamenciki, tylko , ze ja je mam tylko czarne ladnie to wygląda jestem zadowolona
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum