Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-23, 10:33
french jest ładny i uniwersalny ale jak dla mnie jest za skromny.... ja lubię dość moce paznokcie najczęściej robię czerń bielą albo czerwienią (ale jako tipsy od których jestem uzależniona) albo zwykły lakier podobają mi się pazurki różowo- kremowe które zrobiła sylfiaaa są słodkie szkoda że sama sobie nie mogę takie wzorka narysować
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 164 dni temu Posty: 1465 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-07-26, 14:52
A ja mam pytanie... bo chce sobie zrobic zelowe paznokcie, ale trzeba spilowacf wowczas naturalna plytke paznokcia... no i moje pytanie... boli to ? bo pamietam jak po sylwestrze moja wspollokatorka juz nie chciala tych tipsow zelowych i jak je zdejmowala to pozniej kilka dni wyla z bolu bo tak miala zniszczona plytke i ja bolalo....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 171 dni temu Posty: 990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-07-26, 15:09
Trzymaja sie bardzo dlugo jezeli chodzisz srednio co 3 tyg uzupelniac mozesz wtedy rowniez zmienic wzor....Uzupelnianie zalezy od tego jak szybko rosna twoje paznokcie....Jezeli umiesz to mozesz z takimi paznokciami chodzic lata....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum