Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 148 dni temu Posty: 4095 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-20, 21:03
wcale sie szybko nie psuje a poza tym ja robie tylko na okres lata jak juz zaczynam chodzic w japonkach czy sandalkach
a ze nie kazdego dnia jest tak ladnie i musze zalozyc polbuty to co mam zmywac bo do skarpetek nie warto...hmm...
robie przez cale lato i nie jest to nic nadzwyczajnego kilka minut i starcza naprawde na dlugo..
przesadzacie troche dziewczyny, sprobujcie a sie przekonacie a jaka satysfakcja jest bo ladnie to wyglada
na podsumowanie tylko dodam ze dla chcacego nic trudnego czas sie znajdzie 15 minutek
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 280 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-20, 22:37
Olciiia ja sie zgadzam,co z tego że sie nosi skarpetki,to co przyrosły?ja mam zawsze pomalowane paznokcie u stóp bo tak ładniej,nawet zimą bo czasami skarpetki zdejmuje przecież.staram sie miec zawsze zadbane stopy a pomalowanie paznokci zajmuje naprawde niewiele czasu.francuz super ale ja mam tak malutkie paznokcie że u mnie nie wygląda za dobrze
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum