Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-05-08, 22:02
jam tez ciekawa ,dlatego kupilam,w sumie to mam teraz problem z paznokciami bo strasznie slabe sie zrobily i sa bardzo krotkie ale co mi tam zobacze,a jak beda te wzorki takie ladne jak na zdjeciach wychodzily to z czasem dokupie te koleczka z innymi wzorkami bo widzialam ze jest tego mnostwo
Cześć. Jestem tu nowa i chciałabym sie podpiąć pod ten temat. Mianowicie idzie lato a mój chłopak uwielbia moje stopy. Chciałabym mu zrobić jakąś niespodziankę w postaci seksownie pomalowanych paznokci. Wiem że najbardziej podobają mu się czerwone paznokcie ale ile można:) może macie jakieś fajne wzory,kolory które działąją na waszych mężów/chłopaków. Za każdą pomoc dziękuję
No nie wiem dziewczyny czy ten Konad to taka fajna sprawa.Ja z takich gotowych zdobień to wolę naklejki.Jest ich starsznie duży wybór i są nie drogie a można z nich naprawdę fajną kompozycję zrobic.Zobaczcie ile na pierwszym lepszym sklepie internetowym tego jest.Po co się bawic w jakieś stępelki jak można kupic gotowe naklejki.
LINK
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: Wczoraj 23:43
moje dzisiaj doszly,ale nie mam czasu sie w to bawic poki co,kupilam najtanszy zestaw i od razu mowie,ze na pierwszy rzut oka wyglada mi to na badziewie i na bank nie wyjdzie tak eleganco jak na tych filmikach,no ale zobaczymy,moze jutro znajde chwilke to potestuje sprzecior
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum