Dzięki dziewczynki
Nareszcie udało mi się wyhodować takie ładne to się chwalę a ten zestaw lakierów to już przez dłuższy czas mój ulubiony takie niby świecący ale zarazem delikatny
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 83 dni temu Posty: 81 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-24, 14:46
A to mój wzorek:P:P paznokcie na szybko robione przez moją siostrę dlatego też może nie dokładne:P ona wymysla taakie wzorki że głowa mała:):) ten akurat taki normalny z choinką mi się kojarzy
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 3 raz(y) 148,73 KB
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-24, 14:51
seli19, ładne
że mnie tak nie ma kto robić tylko zawsze sama się musze męczyć
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 16:24
seli19 hehehe kolorystycznie kojarza mi sie z bozym narodzeniem i tym kwiatkiem..gwiazda betlejemską nie powiem ładne ale ja nie lubie u siebie kwiatuszkow na pazurkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum