Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 644 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-04-20, 13:09
milli napisał/a:
Juz jakis czas temu wpadlam na ten pomysl zeby sobie akrylowe zrobic, ale poszlam do kosmetyczki a ona powiedziala ze na takie krotkie mi nie przyklei bo szybko dopadna i zebym zaposcila troche i wtedy do niej przyszla
Poproś ją żeby ci ich nie przedłużała na tipsie a nalożyła sam akryl na naturalną płytkę( po nałożeniu primera troszke popiecze chodź wcale nie mósi ale naprawde paznokiec będzie nie do zdarcia) i z czasem co kilka tygodni uzupełniała odrost.Uwierz mi nie zjesz tego bo jest za twarde,tylko nie daj się namówic na żel (bo go zjesz jest mniej trwały)tylko je sobie zaakryluj chodźby i przeźroczystym akrylem (nic nie będzie widać) za kilka tygodni sama będziesz w szoku
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-21, 13:29
anusek, bardzo ladny ksztalt maja twoje paznokietki i kolorek tez mi sie podoba
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-21, 13:39
anusek, jak na 5 minut roboty to ładnie Ci wyszło
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 288 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-21, 13:47
nawet chyba nie 5 mój rekord,zawsze z pół godziny nad tym siedzialam żeby było równo i dokładnie ale wczoraj musiałam zaraz wyjśc i tak na szybko zrobiłam
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
co do moich - to chyba sie zdecyduje na te akrylowe, niedlugo bede brala slub cywilny i przyjemniej by bylo wystawic zadbana dlon i ladnymi paznokciami do przyjecia obraczki. Nawet jezeli zniszcza mi troche plytke to i tak nie moze byc gorzej niz jest teraz. Musze sie rozejrzec za kims kto podejmie sie tego zadania
Mam nadzieje, ze to nie bedzie off topik jezeli zapytam jeszcze jak radzicie kiedy przed slubem najlepiej byloby zrobic te akryle zebym sie przyzwyczaila do nich (i w razie czego zeby jeszcze nie podpadaly) bo jak raz sobie przykleilam najtansze sztuczne zeby sie przekonac jak to jest kiedy "ma sie" paznokcie i powiem szczcerze ze ciezko bylo mi cokolwiem wziac do reki
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 450 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-23, 19:08
Kociak, śliczne i bardzo ładna długość paznokci
mi sie właśnie dzisiaj jeden złamał
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum