Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2037 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-13, 18:23
tipsy mi sie podobają, ale krótsze, bo dlugie sa lekko obrzydliwe i nie chce myśleć co sie pod nimi zbiera. i wzorki sa ciekawe, ale ne do noszenia na codzien. wzorkiananaska bardzo mi sie podobaja. paznokcie wygladaja zdrowo, a nie sa jakies przesadzone
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-17, 20:43
znalazłam jeszcze takie delikatne a zaraz męża namówie, żeby zrobił zdjęcie moim nowym pazurkom dzisiaj miałam robione pierwszy raz, ale nie mam tipsów (tylko 1, bo złamał mi się paznokieć), koleżanka mi zażelowała i troszke ozdobiła
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-17, 21:13
Takie jak są na ostatniej fotce robię klientkom najczęściej
Dostałam dzisiaj towar i korci mnie jak holera aby na sobie przetestować te siateczki,brokatowe niteczki linki i brokaty sa sliczne takie inne
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-17, 21:37
złoty wzorek specjalnie jest zrobiony, bo mam sukienke na wesele ślwka z beżem(złotem) ciężko wyczuć jaki to kolor i dlatego ten złoty akcent, żeby nie było, ze mam całe bieluśkie ja dla panny młodej
Takie jak są na ostatniej fotce robię klientkom najczęściej
ja takie prawie całe wakacje w Tunezji nosiłam - sama sobie robiłam, tyle, że nie tipsy a moje własne Teraz niestety, dwa mi się złamały, ale czekam aż odrosną i tez pójdę sobie zażelować żeby były trwalsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum