Informacje: Dołączyła 342 dni temu Posty: 286 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-10-03, 22:52
Mi osobiście nie podobają sie cekiny czy inne świecidełka na długaśnych paznokciach. Na codzień ograniczam się do starannego wypiłowania i pomalowania bezbarwnym lakierem, ewentualnie francuski. Choć nie powiem, czasami pójdę na manicure
kurcze mi żel nie odpryskiwał z paznokci... ale za to prawda że ostatnio zrobiły mi sie słabsze..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 256 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-11-27, 10:13
Oprocz odzywek i wzmacniajacych lakierow....przede wszystkim witaminki. Kazda kosmetyczka wam powie ze pazurki sa odzwierciedleniem tego co sie dzieje w naszym organizmie... slabe, lamliwe i do tego z plamkami bialymi wskazuja ze trzeba wzmocnic caly organizm.. nie da sie wzmocnic stosujac miejscowo odzywke wzmacniajaca bo bedzie dzialac na krotki czas..
Dziewcyznki dbac o siebie, odpowiednia dieta (w sensie nie odchudzanie, ale odpowiednie zywienie).:)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-01-25, 10:44
calineczka napisał/a:
a mnie sie znowu złamal jeden a juz sie cieszyłam , że wszystkie długie a tu znowu jeden sie wyróznia bo szkoda mi reszty obciąć
I to jest najbardziej denerwujące... Ja ostatnio bawiłam się z psem i chciałam go złapać za ogon i zamiast tego uderzyłam ręką w lodówkę... i po paznokciu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
cześć dziewuszki! a ja mam sprawdzony sposób na łamliwe pazurki dużo galaretek, żelatyny itd. galaretki mogą być do picia, do jedzenia, na sucho jak ktoś lubi a żelatynke to wystarczy zjeść pół łyżeczki na dwa dni ja próbowałam i mi pomogło więc może i na wasze pazurki też coś poradzi powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum