każdym razie na nikim z rodziny nie podziałał satysfakcjonujonco.
a jakies widoczne feekty były
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 737 dni temu Posty: 7739 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-09-23, 18:39
Mam ten pas. Tzn moja mama go kupiła....
Może gdyby ścisłą dietę stosować i ćwiczyć to pas by może i coś POMÓGŁ, ale SAM pas nic nie daje...
Wręcz przeciwnie...
Po "wibrowaniu" się tak mnie skóra swędziała, że nawet drapanie nie pomagało... okropne uczucie
Leży teraz gdzieś na dnie szafy
Kasa wyrzucona w błoto!!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 662 dni temu Posty: 2569 Skąd: cK
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Wysłany: 2009-09-23, 20:07
koleżanka raz była na tym luksusie,byłam z nia i widziałam to,smiesznie wyglądało
potem miała strasznie podrażniona skórę na brzuchu
może to i działa ale jakoś nie mam przekonania
_________________ Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
Działa. Bynajmniej ten z zasilaczem. Po tygodniu widać że skóra jest gładsza i bardziej napięta. No i cm też ubywają jeśli się jest systematycznym i troszkę ogranicza spożywanie kcal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum