Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-10, 23:35 Paris Hilton
była już Doda była Frytka a o najbardziej kontrowersyjnej i chyba najciekawszej gwieździe show biznesu nic Co o niej sadzicie ?? Ja np nie mam pojęcia czasem wydaję mi sie że to tylko głupia blondynka (bez urazy dla blondynek )3mająca sie kurczowo kiecki mamusi.... innym razem myślę ze jest strasznie nieszczesliwa osobą a wszystko co robi ma na celu zwrócenie na siebie uwagi .... jeszcze innym razem mam wrazenie ze jest rozpieszczoną siksa... no ale jednego nie mozna jej zarzucić... mianowicie- ma dziewczyna talent i głowe do robienia interesów jak mało kto a jak sie postara i nie strzela głópich min to nawet ładnie potrafi na zdjęciach wyjsc
Osobiście nie wiem czy ją lubię ( w sumie nie znam jej osobiscie i nie mam powodów ani do lubienia jej ani do nielubienia ) nawet nie wiem co o niej sądzę Ale uważam ze jest postacia naprawde ciekawą
Opis zdjecia: Najnowsza seria zegarków ktore właśnie zaczęła reklamować :D oczywiście są RÓŻOWE :P a co do fotki -to chyba jedna z jej najlepszych :D
Nie lubie jej... ładna nie jest... chuda... mało inteligentna i pusta.. jak dla mnie żadna z niej gwiazda...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-28, 18:45
Jakie ona ma grube uda
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum