Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-04, 08:34
Madae,
i ten sam kolor oczu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 38 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 13:34
nikt paris podobno nie lubi a wszyscy o niej lubia czytac i sliuchac , taka prawda
nawet ostatnio wkrecilam sie w ten serial co na tvn leci co wystepuje z nichole richie:)
w tym serialu to chyb glupsza udaje nicole niz paris:)tak zauwazyla, .paris tylko glupie miny czasami strzela
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 11:07
wreszcie coś odpowiedniego dla Paris Lansik "Paris Hilton poprowadzi własne show w brytyjskiej telewizji, którego bohaterami będą... psy.
Program nosi nazwę Paris's Pooches. Dziedziczka, która prywatnie jest posiadaczką aż siedemnastu psów, będzie w nim zarządzać salonem piękności dla zwierzaków. Zajmie się też wprowadzaniem na brytyjskie ulice trendów prosto z L.A.
Twórcy programu twierdzą, że nikt inny nie sprawdzi się w tej roli lepiej, niż Paris.
Ten program jest dla niej stworzony. Ona kocha zwierzęta i wie, jak o nie dbać, by wyglądały jak gwiazdy. Paris się tym pasjonuje i taki program powinien się znaleźć w brytyjskiej telewizji - powiedział jeden z producentów.
Szkoda nam tych niewinnych zwierzaków. Nie prosiły się o taki los."
"
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 86,71 KB
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum