Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 226 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 19:21
"Ulubione pozycje Paris Hilton
Jak ustawić się do zdjęcia, by wyglądać najkorzystniej? Paris Hilton opracowała dwie pozy, dobre na każdą okazję. Może powinna je opatentować?
Pozycja nr.1: Ręka na biodrze, pierś do przodu, dumny wyraz twarzy.
Efekt: Wszyscy zaczną się zastanawiać, czy ten wypięty brzuch nie jest czasem początkowym stadium ciąży i nikt nie zwróci uwagi na twoje małe piersi.
Pozycja nr.2:Skrzyżowane nogi, lekki uśmiech, jedna ręka trzyma torebkę, a druga jak kto woli.
Efekt: Trudno będzie dostrzec, że masz krzywe, czy niezgrabne nogi. No i nikomu nie przyjdzie do głowy, że odwracasz uwagę od butów w rozmiarze 44.
Paris opracowała także uniwersalny wyraz twarzy."
4bcc221b000a0d1647a71d7f.jpg
Plik ściągnięto 142 raz(y) 12,99 KB
0ae77783002b6d4a47a71d94.jpg
Plik ściągnięto 142 raz(y) 14,62 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 57,99 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 49,49 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 63 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 12,56 KB
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 226 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 23:30
kobieta roku chyba kroku "Paris Hilton odebrała wczoraj tytuł Kobiety Roku, który przyznało jej satyryczne czasopismo uniwersyteckie, Harvard Lampoon.
Wybór był stosunkowo prosty. Jakby się zastanowić, kto miał w ciągu ostatnich miesięcy największy wpływ na nasze życie, to była to Paris - powiedział redaktor magazynu, Hayes Davenport.
Harvard jest HOT! Nawet w moich najśmielszych marzeniach nie myślałam, że stanę kiedyś w tym miejscu. To naprawdę ekscytujące! - powiedziała Hilton.
Czy jest coś, co nie jest według Paris: Hot?
"
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 59,51 KB
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Jakby się zastanowić, kto miał w ciągu ostatnich miesięcy największy wpływ na nasze życie, to była to Paris
ke?? co to jacyś debile?? ja tam nie widzę,żeby Paris wpłynęła na czyjekolwiek życie chyba, że brukowców, które miały o czym pisać - chociaż to też nie, bo o Britney czy Lohan teraz głośniej niż o Paris
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 12:41
anusek napisał/a:
Paris Hilton odebrała wczoraj tytuł Kobiety Roku, który przyznało jej satyryczne czasopismo uniwersyteckie, Harvard Lampoon.
dziewczyny, ale pisze, ze satyryczne czasopismo więc czym tu sie przejmować, pewnie uznali ją za najbardziej walniętą kobiete roku przynajmniej ja to tak rozumie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum